Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőt melyik oldalon szokták sétáltatni? (póráz nélkül) xD
Hagyomány? Régen az is szokás volt, hogy a nászéjszakán adta oda a szüzességét az ara az újdonsült férjének, és reggel ellenőrizték a véres lepedőt, hogy valóban szűz volt-e a leányzó. Hol vannak már a hagyományok...
Hagyjuk már ezt a "bal oldalon csak a k.rvák mennek" meg hasonló hülyeségeket. Ott megyek, ahol jól esik, és kész. Nekem az a párom bal oldala. Ja, és nem vagyok k.rva.
senki nem mondta hogy ne menj ott.
azt kérdezte hogy szokás.
ott mész ahol akarsz.
istenem hogy mindig kötekedni kell :D
Qrvak kutyak baloldalra :)
Egyebkent en mindig a parom jobb oldalan megyek, ott szoktam meg, en ott szeretek menni.
"Hagyjuk már ezt a "bal oldalon csak a k.rvák mennek" meg hasonló hülyeségeket. Ott megyek, ahol jól esik, és kész. Nekem az a párom bal oldala. Ja, és nem vagyok k.rva."
Tényleg ott mész, ahol akarsz, de akkor ne csodálkozz, ha kur.ának néznek.
Szóbeszéd szerint a nő a jobb oldalon megy. Annyi az eredete, hogy bal oldalon hordták a kardot, és így ki lehetett rántani, meg lehetett védeni a nőt.
Manapság marhára mindegy.
Két nő mit csinál, ha együtt sétálnak? :D (Elképzeltem, ahogy folyamatosan kerülgetik egymást, cserélgetik a helyüket. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!