Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőt melyik oldalon szokták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőt melyik oldalon szokták sétáltatni? (póráz nélkül) xD

Figyelt kérdés
mert van amikor bal van mikor jobb kezem fogja,eggyik így másik úgy,de hogy "illik"?
2011. jún. 1. 13:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nem baromság, hagyomány.
2011. jún. 1. 13:52
 12/21 anonim ***** válasza:
jah , valóban nem baromság, és a kedvenc műsorom a tv-ben az alekosz feleséget keres és a való világ 10 :D
2011. jún. 1. 13:57
 13/21 anonim ***** válasza:
53%

Hagyomány? Régen az is szokás volt, hogy a nászéjszakán adta oda a szüzességét az ara az újdonsült férjének, és reggel ellenőrizték a véres lepedőt, hogy valóban szűz volt-e a leányzó. Hol vannak már a hagyományok...

Hagyjuk már ezt a "bal oldalon csak a k.rvák mennek" meg hasonló hülyeségeket. Ott megyek, ahol jól esik, és kész. Nekem az a párom bal oldala. Ja, és nem vagyok k.rva.

2011. jún. 1. 13:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Mindenki ott megy, ahol neki tetszik, de jobb oldalon illik, ez pont olyan mint, hogy kinyitod egy nő előtt az ajtót,vagy ilyenek, aki akarja tartani az ilyen szokásokat az tartja, aki nem, az nem.:)
2011. jún. 1. 13:59
 15/21 anonim ***** válasza:

senki nem mondta hogy ne menj ott.

azt kérdezte hogy szokás.

ott mész ahol akarsz.

istenem hogy mindig kötekedni kell :D

2011. jún. 1. 13:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Eszem ágában sincs kötekedni. Csak leírtam a véleményemet.
2011. jún. 1. 14:01
 17/21 anonim ***** válasza:

Qrvak kutyak baloldalra :)

Egyebkent en mindig a parom jobb oldalan megyek, ott szoktam meg, en ott szeretek menni.

2011. jún. 1. 14:18
 18/21 anonim ***** válasza:
31%

"Hagyjuk már ezt a "bal oldalon csak a k.rvák mennek" meg hasonló hülyeségeket. Ott megyek, ahol jól esik, és kész. Nekem az a párom bal oldala. Ja, és nem vagyok k.rva."

Tényleg ott mész, ahol akarsz, de akkor ne csodálkozz, ha kur.ának néznek.

2011. jún. 1. 14:38
 19/21 anonim ***** válasza:
mennyi 10-15éves van ezen az oldalon :D annak a korosztálynak még pont számít ez , az idősebbeknek már nem :D
2011. jún. 1. 14:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Szóbeszéd szerint a nő a jobb oldalon megy. Annyi az eredete, hogy bal oldalon hordták a kardot, és így ki lehetett rántani, meg lehetett védeni a nőt.

Manapság marhára mindegy.

Két nő mit csinál, ha együtt sétálnak? :D (Elképzeltem, ahogy folyamatosan kerülgetik egymást, cserélgetik a helyüket. :D)

2011. jún. 1. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!