Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőt melyik oldalon szokták sétáltatni? (póráz nélkül) xD
Figyelt kérdés
mert van amikor bal van mikor jobb kezem fogja,eggyik így másik úgy,de hogy "illik"?2011. jún. 1. 13:12
1/21 anonim válasza:
baloldalon csak a kur-vák mennek, így tartja a szóbeszéd.
2/21 anonim válasza:
jaja bal oldalon csak a kutyák és a kur.ák mennek
3/21 anonim válasza:
jobb oldalon mennek a barátnők bal oldalon az egy éjszakások.
4/21 anonim válasza:
A nő a jobb oldaladon legyen. Ez onnan ered, hogy a kardot a bal oldalon viselték. Amúgy pedig ha segítened kell, akkor így "esik" kézre. Ha keskeny járdán mentek, akkor viszont neked illik az út felőli részen menni, hogy védjed őt.
5/21 anonim válasza:
Illik vagy nem illik, én a párom bal oldalán megyek mindig. Így szoktam meg, nem szeretek a jobb oldalán menni. De szerintem ma már nincs olyan, hogy mi illik és mi nem, tök mindegy, melyik oldalon van a csaj.
6/21 anonim válasza:
Utolsóival egyet értek. Én hol jobb oldalon megyek,hol baloldalon!:)
7/21 anonim válasza:
én is össze-vissza, de azért én olykor kapok pórázt is :)
8/21 bibi05 válasza:
Csatnak, f*sznak és k*rvának bal oldalon a helye
9/21 anonim válasza:
ez mekkora baromság :D istenem...
10/21 anonim válasza:
jobb, mivel te veded ot, es ha mentek a jardan akkor ugye (jobbrahajts leven) balra vannak toletek az autok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!