Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok hozzá, ha a lány bevallaná nektek, hogy tetszetek neki?
Mond el neki, különben lehet h soha nem fog történni semmi! És telnek múlnak majd a hetek hónapok és találsz majd mást, vagy ő talál mást.......
De lehet h nem adsz egyértelmű jeleket...majd nézz tükörbe mosolyogj és olyan hatást érj el a nézésedel, ami nem arra utal , hogy "húzzz a francba" ha ezt látod akkor ezt töröld le az arcodról!
Lehet, hogy nem segít ez most sokat, de én is jártam már így. Egy fiuval elkezdtem beszélgetni msn-en, aztán egyre többet és többet beszéltünk. volt, hogy hétvégén, 6 orát beszéltünk folyamatosan. többször kérdezte, hogy nem-e megyek le vele/velük, ahogy nekem jo. nagyon le akartam menni. de valahogy soha nem jött össze. egyszer kérdezz felelekben megkérdezte, hogy be-e jövök neki. én elárultam, hogy igen, mert nagyon bírom, jol elvagyok vele, és még helyes is. ezután még beszéltünk párszor, de utána valahogy abba maradtak ezek a jo beszélgetések. de az egyik barátnöm összejött az egyik barátjával, és amikor lennt voltunk így 4-en,
(barátnöm, a pasija, az a fiu, meg én) akkor eléggé eltudtunk beszélgetni. Voltak cikis pillanatok, amikor összeakartak minket hozni, és még nem tudtuk mit akarunk, és csak pirultunk mindketten, de megérte a többiek kavarása. pár héttel késöbb, amikor máár többször voltunk lennt, összejöttünk. most vagyunk 3 hónapja együtt. tehát szerintem megéri elmondani.: D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!