Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 15 éves hugom. Egy hete jár hozzá egy ilyen emo-féle marslakó. Próbáltam vele beszélgetni, de a leghosszabb mondata az a jajajajaaa. Félek hogy rossz társaságba keveredik. Lekoptassam az embert, vagy ne ugassak bele a hugom életébe?
Persze,ilyenkor a legrosszabbra gondol az ember...
Ha jól érzik egymást,akkor haver lesz az illető,függetlenül az amorf kinézetétől:)
A legfontosabb, hogy nem megakadályozni kell, hogy szeretted (legyen az rokon vagy közeli barát) hibát kövessen el. Hanem ha elkövette mellette kell lenned a kellő mértékben, hogy összeszedje magát. (Nem arra gondolok, hogy pátyolgatni kell és agyon óvni.)
Persze mindez csak akkor igaz, ha nem életveszélyes dolgot készül elkövetni (Legyen az fizikailag vagy lelkileg végzetes). Az, hogy összejön egy emos "jajj istenem, én vagyok a legszerencsétlenebb a világon" sráccal nem ilyen.
Mondom mégegyszer,az sem érdekel,ha sötét az ember (számomra),mert nem nekem kell elviselni.
Beszélgetnie sem kötelező velem.
Akár az is elég,ha csak köszön,és kész.
De.
Ha prosztó lenne a hugommal,valahogy tudtára kéne adnom,hogy a hóna alatt lesz a feje,csak hogy ne érje meglepetésként...
Tudtára adom,de poénosan.
Ha nem vesz komolyan..így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!