Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy 15 éves hugom. Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy 15 éves hugom. Egy hete jár hozzá egy ilyen emo-féle marslakó. Próbáltam vele beszélgetni, de a leghosszabb mondata az a jajajajaaa. Félek hogy rossz társaságba keveredik. Lekoptassam az embert, vagy ne ugassak bele a hugom életébe?

Figyelt kérdés
19/F
2011. jún. 1. 09:23
1 2 3
 21/25 OpenYourMind ***** válasza:
100%
Látom azért van egy kis előitéleted az emosok iránt :D De a srácot se oltsd le mert az megint oda vezet hogy a a hugod ellen kihasználhatja. Ha paraszt stílusban beszél veled akkor természetesen redre teremtheted. Itt arra gondolok hogy a "Szétverem a fejed ha még1x a hugom közelébe mész " és ehez hasonló tiltásokat hanyagold. Ha esetleg csalódik akkor meg egyből hozzád fog rohanni és legközelebb biztos hogy kikéri majd a tanácsod. Ja és nemtudom mennyire beszélgetsz vele de lehetőleg minden nap beszélgess vele hogy miket csinált ma, mesélhetsz is a tapasztalataidról a kapcsoltaok terén stb
2011. jún. 1. 13:11
 22/25 A kérdező kommentje:

Persze,ilyenkor a legrosszabbra gondol az ember...

Ha jól érzik egymást,akkor haver lesz az illető,függetlenül az amorf kinézetétől:)

2011. jún. 1. 13:26
 23/25 Pj0tr ***** válasza:

A legfontosabb, hogy nem megakadályozni kell, hogy szeretted (legyen az rokon vagy közeli barát) hibát kövessen el. Hanem ha elkövette mellette kell lenned a kellő mértékben, hogy összeszedje magát. (Nem arra gondolok, hogy pátyolgatni kell és agyon óvni.)

Persze mindez csak akkor igaz, ha nem életveszélyes dolgot készül elkövetni (Legyen az fizikailag vagy lelkileg végzetes). Az, hogy összejön egy emos "jajj istenem, én vagyok a legszerencsétlenebb a világon" sráccal nem ilyen.

2011. jún. 1. 13:29
 24/25 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok de azt tudom hogy ha valakinek meg akarsz gátolni valamit az csak jobban felerősíti a saját elképzelését.Mond el azt amit gondolsz,és ne túlozz(Ne lássalak többet vele meg ilyenek)és a végén mond azt hogy te tudod.Én vizipipát akarok venni de tudom hogy anyumnak mind1,és már nem is érdekel annyira
2011. jún. 1. 17:14
 25/25 A kérdező kommentje:

Mondom mégegyszer,az sem érdekel,ha sötét az ember (számomra),mert nem nekem kell elviselni.

Beszélgetnie sem kötelező velem.

Akár az is elég,ha csak köszön,és kész.

De.

Ha prosztó lenne a hugommal,valahogy tudtára kéne adnom,hogy a hóna alatt lesz a feje,csak hogy ne érje meglepetésként...

Tudtára adom,de poénosan.

Ha nem vesz komolyan..így járt.

2011. jún. 1. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!