Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 15 éves hugom. Egy hete jár hozzá egy ilyen emo-féle marslakó. Próbáltam vele beszélgetni, de a leghosszabb mondata az a jajajajaaa. Félek hogy rossz társaságba keveredik. Lekoptassam az embert, vagy ne ugassak bele a hugom életébe?
Tehát szerinted csak ez helyettesíthet egy emóst?
Ülj le,egyes
09:39 vagyok: tetszik, a felelősségteljes hozzáállásod- és használ is. (a legtöbbet én is a bátyómtól tanultam, és 15 évesen már inkább hat a bátyó tanácsa, mint a szülőké)
mert azt, hogy "milyen szinten van" -nem könnyű megállapítani - főleg, ha a szerelem elveszi a lány eszét - de ezért van olyan sok szenvedés e téren
ilyenkor egy szeretetteljes, féltő és értelmes beszélgetés a bátyóval -éltreszólóan segítő lehet
Húgod 15 éves. A srác is valószínű 14-16. Mit vársz? Majd lesznek ők is felnőttebben egyszer. Hagyd békén szerencsétlen csajt, majd megtudja mi a magyarok istene, a kamaszok 99%-a átesik ezen az emo-kóron. Mellesleg semmivel sem rosszabbak véleményem szerint, mint a lazavagyok, madafaka, füvetszívok telepi suhanc rapperek. (Csak egy példa volt.)
22/L
Okay,akkor nem szólok bele.
Nem mondom meg neki,hogy a kocsimután fogom kötni,ha esetleg bunkó lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!