Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy 15 éves hugom. Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy 15 éves hugom. Egy hete jár hozzá egy ilyen emo-féle marslakó. Próbáltam vele beszélgetni, de a leghosszabb mondata az a jajajajaaa. Félek hogy rossz társaságba keveredik. Lekoptassam az embert, vagy ne ugassak bele a hugom életébe?

Figyelt kérdés
19/F
2011. jún. 1. 09:23
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Tehát szerinted csak ez helyettesíthet egy emóst?

Ülj le,egyes

2011. jún. 1. 09:44
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ó de édes... mindig is szerettem volna egy ilyen bátyót. Hát nem tudom, a szüleid mit szólnak az egészhez?
2011. jún. 1. 09:52
 13/25 A kérdező kommentje:
Ők végképp nincsenek képben,hogy kik ezek a droidok...
2011. jún. 1. 10:02
 14/25 anonim ***** válasza:
73%

09:39 vagyok: tetszik, a felelősségteljes hozzáállásod- és használ is. (a legtöbbet én is a bátyómtól tanultam, és 15 évesen már inkább hat a bátyó tanácsa, mint a szülőké)

mert azt, hogy "milyen szinten van" -nem könnyű megállapítani - főleg, ha a szerelem elveszi a lány eszét - de ezért van olyan sok szenvedés e téren

ilyenkor egy szeretetteljes, féltő és értelmes beszélgetés a bátyóval -éltreszólóan segítő lehet

2011. jún. 1. 10:04
 15/25 napietus ***** válasza:
a szüleitek dolga lenne kontrollálni a hugod társaságá (persze nem direktbe, de vannak módszerek, észre sem veszi). Te annyit tehetsz, hogy megpróbálod bemutatni normális embereknek, lehet rájön, hogy azokkal sokkal jobban el lehet tölteni az időt :)
2011. jún. 1. 10:17
 16/25 anonim ***** válasza:
53%

Húgod 15 éves. A srác is valószínű 14-16. Mit vársz? Majd lesznek ők is felnőttebben egyszer. Hagyd békén szerencsétlen csajt, majd megtudja mi a magyarok istene, a kamaszok 99%-a átesik ezen az emo-kóron. Mellesleg semmivel sem rosszabbak véleményem szerint, mint a lazavagyok, madafaka, füvetszívok telepi suhanc rapperek. (Csak egy példa volt.)

22/L

2011. jún. 1. 10:24
 17/25 anonim ***** válasza:
46%
Borotvald le a srac hajat.
2011. jún. 1. 10:41
 18/25 OpenYourMind ***** válasza:
100%
Semmiképpen se szólj bele! Tudod milyenek a kamaszok. Egyből azt venné le hogy csak roszat akarsz neki esetleg összevesznétek és akkor mégjobban kötődne ahoz a sráchoz te meg lennél a szar aki dierkt el akartad rontani ezt a jó kapcsolatot. Inkább beszélgess a hugoddal,kérdezd meg hogy milyen az a srác mi tetszik benne miket szokott csinálni,de ezt se ilyen követelőző stílusba.Hanem úgy mintha tényleg érdekelne. Így elég reális képet kapsz a csávórol.
2011. jún. 1. 12:42
 19/25 A kérdező kommentje:

Okay,akkor nem szólok bele.

Nem mondom meg neki,hogy a kocsimután fogom kötni,ha esetleg bunkó lesz...

2011. jún. 1. 12:47
 20/25 anonim ***** válasza:
52%
szolj a marslakonak hogy huzzon a francba...
2011. jún. 1. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!