Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj ha egy fiúnak lány barátai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha egy fiúnak lány barátai vannak, lányokkal van jóban?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 20:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is van egy pár lány barátom...és nekem is mondták már az oszt. társaim hogy homokos vagyok, erre bevágtam nekik valami olyasmit, hogy"Nem tudom ki lóg állandóan fiúkkal" vagy valami ilyesmit. De az a lényeg hogy szólj vissza. Nekem bevált, azóta nem is merik felvetni a témát. Amúgy szerintem csak irígykednek...sőt biztos! Inkább büszke legyél rá , hogy népszerű vagy a lányok körében XD:D

Sok sikert!(jah és szerintem van fiú-lány barátság)

2009. márc. 18. 15:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem is vannak lánybarátaim, sőt néha jobban el tudok velük beszélgetni mint a haverokkal.

jobb mintha csak fiú barátaid lennének legalább megismered a nőket kicsit így.

2009. márc. 18. 17:29
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:) sokat segítettetek!! csak éppen nem nekem mondják hanem az emberek háta mögött!
2009. márc. 18. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!