Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem alapja a következő: "A férfiak csak azokkal a lányokkal feküdnek le, aki tetszik nekik? Vagy ha oda adja magát a lány, megfekteti akkor is ha nem tetszik neki? "
Én mint pasi annyit tudok mondani: Sajnálom,hogy ilyen világban élünk. Ma már az a divat,hogy fű,drog,cigi és bunkóság. Manapság a csajoknak ez jön be. Egy értelmesebb srác, aki mondjuk jóképű és intelligens,szokott inni de nem füvezik és nem cigizik,nem bunkózik a nőkkel,az senkinek sem kell. Szerencsére én abban a helyzetben vagyok,hogy rátaláltam egy olyanra akinek kellek pont ezek miatt:
Nyíltság,őszinteség,kis perverzség,bevállalósság,intelligencia
És stréber sem vagyok.
Úgyhogy sajnálom,de sztem a srácnak csak arra kellettél,hogy jól meghúzzon.:S
már nem azért de aki meg nem lapol meg és oylan amit 11:33kor írtak le h ne cigizik,nem fűvezik, inni is csak néha,konditerembe jár, sportos, és nem is ronda mert már jó páran mondták, ő se kell senkinek -.-'
ja sajnos ebben a győkér világban élünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!