Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet megtartani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megtartani egy pasit? Ugy h ne kacsintgasson masok felé?

Figyelt kérdés
A baratommal több, mint egy éve vok egyutt. megértjük egymast, meg minden. törődik velem, mindig nézi h nekem h lesz jó, és megprobalja ugy csinalni. mindig hazakisér, szinhazba jarunk, sok mindenről el lehet vele beszélgetni. romantikus tipus, azt vallja h neki érzelmek kellenek a szexhez, 19 éves volt, amikor először lefeküdtünk. ez is azt bizonyitja h nem akart csak ugy beleugrani. neha vannak félreértések, meg én majdnem mindenkire féltékeny vok. pedig nem vok se csunya, se elhizott, adok magamra, rengeteg ruham van, kombinalom őket, a polcaim televannak kozmetikai szerekkel, egyszoval probalom magam "karbantartani", ha lehet ezt igy mondani. neki akarok megfelelni, de mindig mondja h neki nagyon is jo vok. mar azt is emlitette h ha elmegyek egyetemre, akkor összeköltözünk. marmint abban a masik varosban. de ezt néha igy mondja, neha meg ugy. lehet h az az oka, h en többször is visszautasitottam ezt, mert még fiatalok vagyunk, de lehet h az lenne a jo megoldas. hiszen nem lenne jó 2 év utan távkapcsolatba kezdeni. jövő szeptemberben megyek egyetemre. nem csak emiatt, hanem ugy altalaban lennék ra kivancsi, h mivel lehet megtartani egy pasit. 19 vok, a baratom 20
2009. márc. 17. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
57%

Nézd...Ahogy olvastam,nagyon szépen alakul a kapcsolatotok(gratula hozzá ezúton is:)Tényleg nem lenne érdemes távkapcsolatba kezdeni ennyi idő után sem.Ezzel tudnád megtartani a pasidat,ha összeköltöznétek,látná hogy tényleg szereted és vele akarsz lenni.De ha folyton visszautasítod azzal az indokkal hogy "fiatalok vagyunk még",ezt veheti úgy is hogy élni akarsz még,más férfiakkal is találkozni.Lehet, nem így van de előbb utóbb az ilyen távkapcsolatnak ez lesz a vége sajnos.Nyugodtan belemehetsz a költözésbe:P nagy baj nem lehet belőle,legfeljebb szétköltöztök.Azt igazából te tudod a legjobban hogy mivel tudnád megtartani a barátodat.Az általános recept:Elégítsd ki a vágyait és légy hozzá őszinte.De semmiképpen se csinálj olyat amihez egyáltalán nincs kedved.

Én 19 vagyok a barátom 22 és mi is nemsokára összeköltözünk,mert nagyon messze lakunk egymástól.Egyikünk részéről se volt kérdés egy percig sem hogy összebútorozzunk-e:)Be kell vállalni, lesz ami lesz.Az igaz szerelem sose múlik el.

2009. márc. 17. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
57%

A férfit pontosan azzal lehet megtartani, amit most csinálsz! Nem is kell nagyon mást csinálnod, jól ráéreztél a dologra.

Kérdés, hogy mennyire akarod magad elkötelezni ezzel a sráccal. Azért azt tudni kell, hogy egy fiú, bár itt talán már beszélhetünk a komolyság miatt férfiról is, nem sűrűn mondja valakinek, hogy költözzenek össze... ezt jobb ha tudod! Fiatalok vagytok ha azt nézzük, de ha meg azt, hogy mi 20 évesen költöztünk össze és 22 évesen házasodtunk... szóval akkor meg nem vagytok annyira fiatalok.

Szerintem arra is számítani kell, hogy ha mégsem az összeköltözést választod a srác szíve megszakad. Az írásból az derül ki, hogy nagyon szerelmes beléd és egyébként is ez egy meglehetősen szuper párkapcsolat.

25/f

2009. márc. 17. 19:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat. nekem se volt kérdés h összeköltözzek-e vele, csak ebbe a szüleim is beleszoltak. anyukam mindenaron azon van h éljek még, meg h az egyetemi évek a legszebbek, stb. meg h nem fog menni a tanulas, ha ott a pasim. de én nem akarok még rengeteg pasival összejönni, és kiprobalni masokat. ha egyszer megtalaltam azt, akit nagyon szeretek, akkor miert lenne ez a törvényszerű? lehet h konzervativ felfogas (amugy nem vok az ), de nekem akkor se hianyozna más, ha egész életemben csak vele lennék. persze, ez csak akkor lehetséges, ha ő tovabbra is ilyen marad.
2009. márc. 17. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon szép, érett és komoly gondolkodásra vall amit írsz. Édesanyád félt, hogy aztán mondjuk 3 év múlva ne mondd azt, hogy "anyám én nem ilyen lovat akartam". De úgy tűnik, hogy itt nem ez áll fenn.

Te ezt a srácot szereted, sehogy nem fogjátok megtudni, hogy tudnátok-e magasabb szintre lépni, csak úgy ha meg is teszitek az első lépést.

Nincs recept a boldog párkapcsolatra. Sajnos.

25/f

2009. márc. 17. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!