Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akadt ki ennyire?

Figyelt kérdés
A barátomnak elmeséltem, hogy az egyik barátnőm összejött egy fiúval és erre teljesen kiakadt, elkezdett kiabálni meg ilyenek. Én otthagytam ink, hagy dühöngjön, csak nem értem miért kell erre ennyire kiakadni. Aztán msnen megkérdeztem, hogy mi volt ez az egész és azt felelte, hogy idegesíti, hogy az a csávó, akivel összejött bnőm megszerezte a bnőmet is, mert a btom szerint egy megbízhatatlan bunkó. Deén nem tudom, lehet, hogy nem csak erről van itt szó. Sztetek?
2011. máj. 31. 18:16
 1/7 Smartguy86 ***** válasza:
Lehet, hogy barátodnak is bejön barátnőd... Elég cikis helyzet...
2011. máj. 31. 18:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam először, de az nem lehet, ismerem a barátomat annyira.
2011. máj. 31. 18:19
 3/7 Smartguy86 ***** válasza:

Hát... ahogy leírtad, úgy hangzik, mintha tök értelmetlen ordibálásban tört volna ki:) Ha csak simán azon volt kiakadva, hogy egy p*csfej összejött a barátnőddel... hát akkor meg minek ordibált?

Amúgy mióta vagytok együtt?

2011. máj. 31. 18:20
 4/7 A kérdező kommentje:
1 éve és 1 hónapja.
2011. máj. 31. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a baratod feltekeny a b nodre .
2011. máj. 31. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is van olyan haverom aki minimális erőfeszítéssel szedi össze a csajokat, akik elvannak tőle alélva.

Laktam is vele egy ideig és sokszor volt olyan, hogy buli után felhozott egy csajt lefektette aztán volt pofája engedni, hogy a csaj kint aludjon egyedül a kanapén, egy pohár vízzel sem kínálta meg, másnap meg nekem sírt a lány.

Ezek után barátnőm is elhumorizált azzal, hogy jó pasi a lakótársam és ajánljam már be a barátnőjét neki.

A reakcióm hasonló volt, mint a barátodé. Szóval engem zavar az, ha a tuskó haverom sikeresebb ilyen téren, mint aki rendszeresen áldozatokat hoz a nőkért és figyelmes, odaadó. Lehet, hogy azt se szeretné ha egy bunkó pasas kerülne a társaságotokba és később neked is csapná a szelet.

Kicsit túlreagálta, de sok oka lehet ennek.

2011. máj. 31. 18:38
 7/7 anonim válasza:
hát ahogy olvastam nekem is egyből az jutott eszembe hogy tetszik a bnőd a pasidnak. de ha ennyire ismered akkor nem tudom mit írjak... lehet hogy tényleg ő a pasik istene aki tényleg rendes és nem csak bugyira megy...
2011. máj. 31. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!