Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akadt ki ennyire?
Hát... ahogy leírtad, úgy hangzik, mintha tök értelmetlen ordibálásban tört volna ki:) Ha csak simán azon volt kiakadva, hogy egy p*csfej összejött a barátnőddel... hát akkor meg minek ordibált?
Amúgy mióta vagytok együtt?
Nekem is van olyan haverom aki minimális erőfeszítéssel szedi össze a csajokat, akik elvannak tőle alélva.
Laktam is vele egy ideig és sokszor volt olyan, hogy buli után felhozott egy csajt lefektette aztán volt pofája engedni, hogy a csaj kint aludjon egyedül a kanapén, egy pohár vízzel sem kínálta meg, másnap meg nekem sírt a lány.
Ezek után barátnőm is elhumorizált azzal, hogy jó pasi a lakótársam és ajánljam már be a barátnőjét neki.
A reakcióm hasonló volt, mint a barátodé. Szóval engem zavar az, ha a tuskó haverom sikeresebb ilyen téren, mint aki rendszeresen áldozatokat hoz a nőkért és figyelmes, odaadó. Lehet, hogy azt se szeretné ha egy bunkó pasas kerülne a társaságotokba és később neked is csapná a szelet.
Kicsit túlreagálta, de sok oka lehet ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!