Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes küzdeni? Vagy hagyjam veszni a dolgot?
A Helyzet:
Van egy lány, akivel nagyon jó barátságban vagyunk egymással 3 éve. Persze ez nem volt mindig így. Volt neki egy 2 éves kapcsolata, ami tönkre ment, és úgy gondoltuk, hogy szorosabbra fűzök a barátságot. Ami nem alakult valami jól. Utána letűnt, és nem is hallottam róla egy darabig. Majd utcán találkoztunk, és este elhívott bulizni. Buli után elcsattant egy csók, és megbeszéltük, hogy újra kezdünk mindent. Majd se szó, se beszéd megint nem hallottam róla egy darabig. (Másik barátja volt). A minap megint megkeresett és rengeteget beszéltünk. És közben megjegyzett egy két dolgot pl: jól csókolok, meg színessé teszem a hétköznapjait. Most megint van barátja, de mégis keresi a társaságom. Szerintetek érdemes érdemes reménykedni? Válaszokat előre is köszönöm! :))
A lány azt sem tudja mit akar, így pedig minden nagyon rizikós lenne.
Ha össze is jönne, azon rágnád magad mindig, hogy vajon mikor tűnik el.
Szerintem te is keress valaki mást.
"És közben megjegyzett egy két dolgot pl: jól csókolok, meg színessé teszem a hétköznapjait."
Igen. És azt elfelejtette hozzátenni, hogy: "és lehet vele játszadozni, amit nagyrészt a többi sráccal nem lehet, mert fenéken billentenének, ha megtudnák"
Ha szeretsz szenvedni, akkor... szenvedj
de ha nem akkor tisztázni kellene vele, hogy mit akar, mert ez neked így nem bejövős.
25/f
érdemes-e reménykedni? miért mit remélsz? h több leszel mint a hétköznapok színe?
annyit ér a csajoknak egy új rúzs
annyit érsz te is, ha túlságosan sokat vársz tőle
ez csak ilyen dugható nőci szerintem, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!