Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapom fel a vizet mindenen?
Figyelt kérdés
Minden kis dolgon fenn akadok... és ezért mindig megy a vita köztünk.Akarok rajta változtatni de egyszerűen nem megy!!!!2009. márc. 17. 16:54
1/19 anonim válasza:
Én is éppen ilyen vagyok. Próbálkozom a változással, ez annyiban merül ki, hogy igyekszem megtartani a véleményemet magamnak. Hallgatni arany ;)
2/19 anonim válasza:
a mi kapcsolatunkban is folyton ez van.a baratom hamar megsertodik mindenen es mar meg is van a vita.nem telik el nap,hogy ne vitazzunk.Nem igazan tudom mivel tudnek segiteni de remelem mas tud....:(
3/19 anonim válasza:
Erre mondják, hogy előtte számolj el 10-ig.
4/19 anonim válasza:
Fog. gatlot szedsz? az is lehet az oka.
5/19 A kérdező kommentje:
nem szedek de holnaptól fogok =)
Jesszus akk mi lesz =P ??!
2009. márc. 17. 17:06
6/19 anonim válasza:
A fog.gatlo is okozhat ingerlékenységet. de siman az is lehet h ilyen tipus vagy, vagy éppen rossz időszakod van. mit fogsz szedni? a mercilont nem ajanlom. :S
7/19 A kérdező kommentje:
lindynette 20-at kezdem holnap de nem tudom félek h meghízom nagyon :/Miért nem javaslod?
2009. márc. 17. 17:22
8/19 anonim válasza:
Ugy tudom h az alacsony hormontartalmu. sztem ha fiatal vagy, nem irnak fel magas hormontartalmut. azert nem ajanlom, mert fajt tole a fejem, meg en is mindenen kiakadtam. ne felj h meghizol. mindenki ettől fél, de az első levélnél kiderul h birod e.
9/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!=)
2009. márc. 17. 17:29
10/19 anonim válasza:
Ahoz szólnék, aki írta h nem ajánlja a mercilont! Csak az elején votl ez a "mellékhatás" jeeln neked, vagy meddig ha szabad érdkelődnöm?? érdekelne, mer tén is azt szedem (november óta.) és én is ingerlékenyebb vagyok és a fejem is gyakran fáj + fáradékony vok nagyon..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!