Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul? Hogyan ismerkedjek 25 feletti pasikkal?
Figyelt kérdés
Sokak szerint csinos lány vagyok és van is jópár pasi, akinek tetszem. De mind 20-23 közötti és én pedig lassan 27 leszek, igaz, jóval fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Nem tudom, hogy hogyan érhetném el, hogy az "idősebb", tehát velem kb egyidős pasik (is) felfigyeljenek rám.2011. máj. 30. 23:53
21/22 anonim válasza:
A kérdezőnek. Ha eddig nem olyan környezetben mozogtál ahol Neked korban megfelelő férfiak mozognak akkor változtass ezen vagy esetleg próbálkozz a különböző társkeresőkkel ott előre tudod a kort :) Mondanám ha szerelmes leszel akkor nem fog számítani a kor. Viszont amíg nem addig teljesen jogos ez az elvárás és nem is értem többek felháborodását. Én sem kezdenék nálam 5 évvel fiatalabbal legalább is húszon x évesen mert szerintem itt 1-2 év is rengeteget számít mivel ilyenkor kezdünk el élni és míg egy 22 éves esetleg bulizna a szárnyait próbálgatná addig egy 27 éves már komolyabb dolgokon gondolkodik.
22/22 motoros23 válasza:
Kis off:
13:01-nek:
akkor te vagy az ostoba mert te okoskodtál a nevemmel :D
De nem fogok tovább vitatkozni erről veled.
Kérdezőnek:
az élet sokszor átírja a számításokat. Lehet hogy majd a párod fiatalabb lesz tőled, lehet hogy egyidős veled, vagy idősebb. A lényegen nem fog változtatni úgysem ha a nagy őt találod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!