Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálok rosszul? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul? Hogyan ismerkedjek 25 feletti pasikkal?

Figyelt kérdés
Sokak szerint csinos lány vagyok és van is jópár pasi, akinek tetszem. De mind 20-23 közötti és én pedig lassan 27 leszek, igaz, jóval fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Nem tudom, hogy hogyan érhetném el, hogy az "idősebb", tehát velem kb egyidős pasik (is) felfigyeljenek rám.
2011. máj. 30. 23:53
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
A kerdezonek, meg azt tanacsolom..., hogy lehet 27 eves vagy, de ilyen problemakat a 18-20eves emberek irkalnak ide. Part akarsz? Van is idealod? Van elkepzelesed? Kikotesed is van? Akkor valositsd meg. Ne itt sirjal mar az egszerelmere ennyi idosen. El nem hiszem, hogy nincs 1 olyan pali MO.-n akinek nem josz be, es nem fiatalabb nalad.
2011. máj. 31. 02:26
 12/22 anonim ***** válasza:

lakást akar nem párt

20-23 közt nincs általában

25 után minimum bérel valaki valamit

2011. máj. 31. 05:35
 13/22 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy én is 27 vagyok, és ha azt mondanám, hogy nem szeretnék 35 éves nőt, akkor senki egy rossz szót sem szólna. Akkor fordított esetben miért kell a kérdezővel kötekedni? Egyébként tetszik, nem tetszik, mi a 20-23 éveseket bizony szinte még gyereknek tekintjük. Majd pár év múlva ti is így lesztek ezzel.
2011. máj. 31. 06:07
 14/22 anonim ***** válasza:

Én 25-30 körüli lányokat keresek. (Engem is meg lehet kövezni.) Viszont fiatalabbnak nézek ki a koromnál, ezért a 25 alattiaknál van jó esélyem. Mégis a 30-40-es korosztállyal érzem jól magam.

A lényeg, hogy van egy elképzelésem, az ebbe illő lányokat tartom a legesélyesebbnek, de valójában az életkor számít a legkevésbé.

35/F

2011. máj. 31. 07:25
 15/22 motoros23 ***** válasza:
Én 25 múltam ;-)
2011. máj. 31. 07:39
 16/22 anonim ***** válasza:
Biztos a saját korosztályodból is tetszel pár embernek, csak nem veszed észre őket v nem kellenek, mert csúnyák.
2011. máj. 31. 07:42
 17/22 anonim ***** válasza:

Eszem megáll. Most mit oltjátok a kérdezőt? Ha őt egyszer zavarja, hogy csak fiatalabb pasik vannak a környezetében, akkor zavarja, kész. Mit kell ezen fennakadni?

Nem megbántani akarlak benneteket, 20-as éveitek elején járó fiúk, de azért szerintem elég mást vár egy párkapcsolattól egy korotokbeli meg egy 27 éves nő. Én 26/N vagyok, és én is inkább komolyabbra vágynék már, olyan kapcsolatra, ami idővel házasságba torkollik (nem tudom, a kérdező hogy van vele, nem akarok a nevében beszélni). De azért huszonegy-két évesen a fiúk még nem ilyesmiben gondolkodnak. Persze van kivétel, de általában nem ez a jellemző. Ez tény.

Én nem érzem azt, hogy ebben bármi gáz is lenne.

2011. máj. 31. 07:47
 18/22 anonim ***** válasza:
Gondolom kis tizenévesek oltogatják, akik nem tudják mekkora külömbség van egy 21-22 éves és egy 25-26 éves között. Én csak 23 vagyok, de soha nem állnék le még egy velem egykorúval se, isme
2011. máj. 31. 08:28
 19/22 anonim ***** válasza:

ismerek eleget, tudom milyenek. A mostani párim 28 éves, fél év után eljegyzett, összeköltöztünk, tervei vannak, nem mint a velem egyidős haverjaimnak, akik csak tengődnek egyik napról a másikra, egyik kapcsolatból a másikba.

Kérdező én azt javaslom, próbálj máshol ismerkedni, pl klubbokban elhiszem, hogy nehéz hozzád korban illőt találni, a normálisabbak már kinőttek belőle, abban a korban, aki meg nem az olyan is...

2011. máj. 31. 08:30
 20/22 anonim ***** válasza:

"motoros23 válasza:

Én 25 múltam ;-)"

Ilyen névvel ez nehezen hihető. .-)

2011. máj. 31. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!