Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul? Hogyan ismerkedjek 25 feletti pasikkal?
lakást akar nem párt
20-23 közt nincs általában
25 után minimum bérel valaki valamit
Én 25-30 körüli lányokat keresek. (Engem is meg lehet kövezni.) Viszont fiatalabbnak nézek ki a koromnál, ezért a 25 alattiaknál van jó esélyem. Mégis a 30-40-es korosztállyal érzem jól magam.
A lényeg, hogy van egy elképzelésem, az ebbe illő lányokat tartom a legesélyesebbnek, de valójában az életkor számít a legkevésbé.
35/F
Eszem megáll. Most mit oltjátok a kérdezőt? Ha őt egyszer zavarja, hogy csak fiatalabb pasik vannak a környezetében, akkor zavarja, kész. Mit kell ezen fennakadni?
Nem megbántani akarlak benneteket, 20-as éveitek elején járó fiúk, de azért szerintem elég mást vár egy párkapcsolattól egy korotokbeli meg egy 27 éves nő. Én 26/N vagyok, és én is inkább komolyabbra vágynék már, olyan kapcsolatra, ami idővel házasságba torkollik (nem tudom, a kérdező hogy van vele, nem akarok a nevében beszélni). De azért huszonegy-két évesen a fiúk még nem ilyesmiben gondolkodnak. Persze van kivétel, de általában nem ez a jellemző. Ez tény.
Én nem érzem azt, hogy ebben bármi gáz is lenne.
ismerek eleget, tudom milyenek. A mostani párim 28 éves, fél év után eljegyzett, összeköltöztünk, tervei vannak, nem mint a velem egyidős haverjaimnak, akik csak tengődnek egyik napról a másikra, egyik kapcsolatból a másikba.
Kérdező én azt javaslom, próbálj máshol ismerkedni, pl klubbokban elhiszem, hogy nehéz hozzád korban illőt találni, a normálisabbak már kinőttek belőle, abban a korban, aki meg nem az olyan is...
"motoros23 válasza:
Én 25 múltam ;-)"
Ilyen névvel ez nehezen hihető. .-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!