Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy lányt, aki jóval idősebb nálam?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt aki idősebb nálam, kérdésem az lenne, hogy van itt köztetek valaki, aki járt már hasonló cípőben.
Érdekelne, hogy milyen tapasztalataitok vannak, működhetne e a dolog.
Nekem nagyon szimpatikus és szerintem én is neki, de azért ebben a korban ez elég nagy korkülönbség.
Mi a véleményetek?
2011. máj. 30. 18:09
1/3 anonim válasza:
Hát mi az az ebben a korban? Ha te úgy 15-16 vagy a lány meg 20 körül, akkor necces. Nagyon nem lehettek azonos érdeklődési körben. De hát Isten útjai...........
2/3 anonim válasza:
Mennyivel idősebb? Nekem 5 év volt a max (én 24, ő 29 volt). Rövid távon működött! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Én 19, ő 24.
2011. máj. 30. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!