Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogy tudnám leküzdeni ezt az érzést?
Figyelt kérdés
Szóval nem rég összejöttem egy fiúval de elöttem volt neki egy 4 éves kapcsolata de úgy,hogy amikor elkezdtünk randizgatni még együtt voltak aztán egy idő után amikor úgy éreztem,hogy lehetne komolyann is mondtam neki,hogy nem folytatom tovább vagy én vagy a csaj és szakított a barátnőjével.Utána jöttünk össze. de azt hozzáteszem állítolag jól megvoltak csak aztán összeismerkedett velem.Na szóval bennem van az az érzés,hogy mivan ha még mindig a volt barátnőjét szereti mert azért egy 4 éves kapcsolat volt... szerintetek,hogy tudnám ezt az érzést kiverni a fejemböl? de azt mondja ,hogy szeret meg szebb is vagyok mint az ex-e2011. máj. 30. 17:56
1/4 anonim válasza:
És mi van, ha 4 év múlva a nagy szerelem közepette majd talál egy nálad is szebbet? :)
2/4 ScarCity11 válasza:
ez rajtad múlik hiszel-e neki...azt nem írtad mióta vagytok ti együtt
3/4 A kérdező kommentje:
ez egy friss dolog úgy 2 hónapja
2011. máj. 30. 18:02
4/4 anonim válasza:
Ez, ha tényleg jó a kapcsolatotok, magától elmúlik. Nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!