Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfeledtetnéd vele, vagy hagynád a fenébe?
Nem vagy köteles beszállni és nem is érdemes, amíg ennyire erősen van jelen az ex.
Mesterségesen ráerőltetni,hogy felejtse el szerintem lehetetlen.Ezt magától kell megtennie.
Adj neki időt, ha megér neked annyit.
Dehogyis feküdtünk le. :D Mégcsak a kezemet sem fogta még eddig meg. :) Azért ennyire naív nem vagyok :D Csak érdekelt, hogy lehetnék-e lazább (mert az ismerőseim szerint igen) de úgy gondolom, hogy ilyet nem engedhetek meg a pasinak. És látom, Ti is így gondoljátok, szóval mégsem vagyok ostoba maradi.
Sőt, már-már szégyelem magam, hogy arra gondoltam, hogy működhetne is akár. De megvilágosodtam. :))
Ja, velem is volt már ilyen
Napi szinten hívogatta az exét
Nem zavart eleinte, mert előttem beszélt vele teljesen hétköznapi dologról
De azért mondogattam neki, hogy szerintem ezt korlátozza le heti egyre, mert tudtam, hogy mielőtt összejöttünk, tepert a volt csaja után
Nem volt hajlandó, így összevesztünk., utána megtette.
Akkor telt be nálam a pohár, amikor elvitte étterembe, és nem is titkolta előttem, lazán bejelentette.
Pakoltam, és otthagytam
De nem ajánlom senkinek azt a szenvedést-vívódást, ami addig bennem volt. Mert szerettem, nem is kicsit, és nem akartam lemondani róla, a mai napig szeretem, ő összejött a csajjal, és szakítottak, azóta lemondott róla, és mondta, hogy tiszta lappal indulhatnánk. Szivem szerint belemennék, de az eszem felhozza azt a gyötrelmes 4 hónapot...
Nem érdemes egy ilyen kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!