Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy addig ameddig valaki nem fogadja el saját magát, nem talál rá a szerelem?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 22:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

szerelem=mi

mi=te+én

ha nincs én, nincs mi, nincs szerelem :P :)

najó, ez így talán kicsit túlzás:)))) de szerintem kell, hogy magadat szeresd ahhoz, hogy más is szeretni tudjon. illetve hogy elhidd, hogy szeret:)

2011. máj. 30. 10:02
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
A lényeg,hogy a pasik utálják,ha állandóan bizonygatniuk kell a csajuknak hogy igen drágám neked van a leglaposabb hasad,és á egyáltalán nincs rajtad súlyfelesleg és igen nagyon jól áll nem lóg ki oldalt a hájad egyáltalán.Szóval a nőknek ne azért legyen pasijuk,hogy a férfi építse fel a önbizalmukat,és fordítva.Egy nő fogadja el magát a pasi úgy könnyebben elfogadja őt.Nem kell állandóan nyavalyogni a külsőnkkel kapcsolatba,mert az nem jön be senkinek.23N
2011. máj. 30. 11:46
 13/19 anonim ***** válasza:

aki nem fogadja el önmagát, a problémáihoz talál társat. pl:

ha valakinek nincs önbizalma, gyenge nő - hajlamos olyan pasit találni akinek pont ez kell, tehát uralkodós típus

ha valaki buta - olyan társat talál aki pont ezt szereti benne - kihasználja, megvezeti

ha valaki csúnyának érzi magát, lásd önbizalomhiányosnál

stb

2011. jún. 19. 17:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez nagyon érdekes mert a nők ássák alá a férfiak önbizalmát az ember feletti elvárásaikkal, illetve, hogy a média nagy hatással van a hölgyekre és a divat is.
2011. jún. 19. 17:42
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem, nemigaz. Én még ma sem fogadtam el magam, és mégis 9hónapja párkapcsolatban vagyok. És boldogban :)
2011. jún. 19. 17:59
 16/19 A kérdező kommentje:
utolsó!gratulálok!sok boldogságot!:))
2011. jún. 19. 18:07
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez bullshit. Lehet önbizalmad, tisztában lehetsz a saját tulajdonságaiddal és korlátaiddal, és ki lehet békülve önmagaddal, akkor is simán lehetsz szerencsétlen a szerelemben, és lehet totális csőd a magánéleted. Szomorú de ez van.

Ja, és igen, sajnos ez saját tapasztalat.

2011. jún. 19. 19:42
 18/19 anonim ***** válasza:

jó, igaz minden amit eddig írtatok. de szerintem az alapvető boldog élethez kell az, hogy elfogadd magad. a boldogság sugárzik az emberekről, egy vidám, kiegyensúlyozott embert szívesebben megismersz, mint egy olyat, akin látszik hogy mindjárt sír, és ha hozzá szólsz akkor csak panaszt fogsz hallani, nem? így lesz rengeteg lehetőséged.

az, hogy nincs szerencséd a szerelemben... nem hiszem, mindenkinek eljön az ideje:) nem szabad feladni. van, aki 15 évesen, van a ki 30 évesen találja meg az első szerelmét:) mindig csak pozitívan!:)

2011. jún. 19. 23:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Sokmindent felsoroltál, csak az önelfogadást nem ...

Nem "cseszegetés", nem szőrszálhasogatás, csak mondom.

Mert elég komoly a különbség.

2015. febr. 15. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!