Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen filmet ajánlatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen filmet ajánlatok a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Múlt héten fogadtunk a barátnőmmel, hogy nem találok olyan filmet, aminek a végén tényleg elsírná magát. Elég jól ismerem a filmeket, és nagyjából Ő is. Gondoltam rengeteg olyan filmre aminek a végén nagyon elérzékenyül.

Requiem egy álomért vagy a Betépve nagyon jó filmek és szomorú a végük, de nem a romantika miatt. az Alkonyat romantikus de kevésbé "sírós". A választásom a "szerelmünk lapjaira" esett (the Notebook), ez tényleg nagyon szép film (férfi vagyok nem szeretem a csöpögős filmeket, de ezen énis majdnem sírtam 22 éves fejjel :P )

Szerintetek ez jó választás? vagy mi ajánlatok még?

Másik kérdésem, hogy erre a filmre lehet alapozni egy romantikus estét. Mivel "körítsem" a filmet? Egy kis pezsgő, gyertyák? Utána úgy szeretnék lefeküdni vele, hogy az tényleg romantikus legyen (eddig sem volt gond a romantikával, előjátékkal, de most valahogy legyen más hangulata a dolognak).

Köszi a válaszokat!

22 ffi

2009. márc. 17. 11:14
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
A Bakancslistát tudom ajánlani, annyira nem sírós, de azért meg lehet könnyezni :)
2009. márc. 23. 15:53
 32/34 anonim válasza:
100%
Szia! ha még aktuális(vagy akár egy következő alkalomra) tudom ajánlani a Ghost-ot, a 7 élet-et(Will Smith) és a Benjamin Button különös életé-t...hirtelen ennyi:) bár nekem nem nehéz sírós filmet találni...
2009. márc. 23. 17:09
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
mi lett a nyerő?
2009. máj. 20. 23:33
 34/34 anonim válasza:

The Bucket List !!!!

Nem romantikus, de értékesen szuper film!!

2010. júl. 28. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!