Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen filmet ajánlatok a barátnőmnek?
Múlt héten fogadtunk a barátnőmmel, hogy nem találok olyan filmet, aminek a végén tényleg elsírná magát. Elég jól ismerem a filmeket, és nagyjából Ő is. Gondoltam rengeteg olyan filmre aminek a végén nagyon elérzékenyül.
Requiem egy álomért vagy a Betépve nagyon jó filmek és szomorú a végük, de nem a romantika miatt. az Alkonyat romantikus de kevésbé "sírós". A választásom a "szerelmünk lapjaira" esett (the Notebook), ez tényleg nagyon szép film (férfi vagyok nem szeretem a csöpögős filmeket, de ezen énis majdnem sírtam 22 éves fejjel :P )
Szerintetek ez jó választás? vagy mi ajánlatok még?
Másik kérdésem, hogy erre a filmre lehet alapozni egy romantikus estét. Mivel "körítsem" a filmet? Egy kis pezsgő, gyertyák? Utána úgy szeretnék lefeküdni vele, hogy az tényleg romantikus legyen (eddig sem volt gond a romantikával, előjátékkal, de most valahogy legyen más hangulata a dolognak).
Köszi a válaszokat!
22 ffi
ha szeretitek a musicaleket, akkor a Moulin Rouge-t ajánlanám, nagyon szép film.
Ami szintén nagyon szép, az a Pearl Harbor. Sok sikert! :)
Seven Pounds - Hét élet.
Minden második ember sírt a moziból kifelé jövet.
Walk To Remember ez egy nagyon jó film és lehet rajta sírni és valamennyire még romantikus is. :)
a másik ami nem Romantikus az az Alpha Dog, nah de ennek a végén én nagyon sírtam... :) érdemes megnézni. az eleje hülyeségnek tűnik de jóó :)
50 első randi
Jövő kezdete
Ház a tónál
Ezeket kifejezetten ajánlanám :)
Bár nekem lenne ilyen lelkes barátom. :D
Végigfutva, amik szerintem is hatásosak... Hát, az "Angyalok városá"-n én is kész voltam, milliószor láttam, de még mindig képes vagyok sírni rajta. A "P.s. I love you" tipikusan olyan, amin a legtöbben pityeregnek itt-ott, de ha rá nem jellemző, hát nem tudom...? A "Rekviem egy álomért"-ot semmiképpen, az inkább sokkoló, mint sírós. Ha nem csak kifejezetten romantikus jöhet szóba, a "Holt költők társasága" is megható, esetleg a "A kétszáz éves ember". És amit még nem írtak, az a "Teljes napfogyatkozás" - nem biztos, hogy te, mint férfi, bírni fogod, :) mert két költő (férfi) szerelméről szól, de ha a lány szereti az irodalmat és a verseket, nézesd meg vele egyedül, lehet, hogy ütni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!