Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen filmet ajánlatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen filmet ajánlatok a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Múlt héten fogadtunk a barátnőmmel, hogy nem találok olyan filmet, aminek a végén tényleg elsírná magát. Elég jól ismerem a filmeket, és nagyjából Ő is. Gondoltam rengeteg olyan filmre aminek a végén nagyon elérzékenyül.

Requiem egy álomért vagy a Betépve nagyon jó filmek és szomorú a végük, de nem a romantika miatt. az Alkonyat romantikus de kevésbé "sírós". A választásom a "szerelmünk lapjaira" esett (the Notebook), ez tényleg nagyon szép film (férfi vagyok nem szeretem a csöpögős filmeket, de ezen énis majdnem sírtam 22 éves fejjel :P )

Szerintetek ez jó választás? vagy mi ajánlatok még?

Másik kérdésem, hogy erre a filmre lehet alapozni egy romantikus estét. Mivel "körítsem" a filmet? Egy kis pezsgő, gyertyák? Utána úgy szeretnék lefeküdni vele, hogy az tényleg romantikus legyen (eddig sem volt gond a romantikával, előjátékkal, de most valahogy legyen más hangulata a dolognak).

Köszi a válaszokat!

22 ffi

2009. márc. 17. 11:14
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
78%

Schindler Listaja

Forest Gump (mondjuk ez nem annyira de jo film)

2009. márc. 17. 12:44
 12/34 anonim ***** válasza:
38%

A haverom kb 40 éves a feleségével végig bőgte a Titanicot,én ameddig bírtam nézni jót röhögtem,ezen "szép szerelmes történeten"azóta sem tudtam elkezdeni újra nézni,lehet hogy nem vagyok elég romantikus,egy új Isaurához vagy homok titkai szintű filmhez ,lehet hogy Ő sem lesz.Javaslom az eredeti ötleted :Vacsi.gyertya,pezsgő,ágy.

Film és meccs nézésre még ráértek ,az lesz később minek előre hozni.

2009. márc. 17. 12:56
 13/34 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az Üvöltő szelek és az Armageddon az amitől totál kész vagyok.Se a Titanicon meg ilyen csöpögős filmen nem sírtam csak ezen a kettőn.
2009. márc. 17. 13:10
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen talán

Az élet Szép (La Vita É Bella)

az első a kedvenc filmem szerintem a legjobb szerelmi story

a másodikat már vagy 30szor láttam de még 1szer sem sikerült úgy végignéznem hogy ne érzékenyüljek el.A vége nagyon szép,megható...

reméllem tudtam segíteni

2009. márc. 17. 13:26
 15/34 anonim ***** válasza:
86%

Pont most 7végén néztünk a moziban egy filmet : Marley meg én...

Nem romantikus inkább vicces, viszont ahogy a végén elbúcsúznak a kutyától, hát mindenkinél kiverte a biztosítékot. Csak orrfújást és zsebiszacskó csörgést lehetett hallani, az én 2 méteres nagydarab párom sírt mint egy gyereket. Szerintem egy kutya elvesztése egyetlen nőt sem hagy érzelmileg hidegen.. szerintem tuti siker :O)

2009. márc. 17. 13:35
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Még soha nem sírtam filmen.

Viszont volt egy pár, ahol már majdnem. :P

1. Donnie Darko. Amikor meghal a kiscsaj, az azért eléggé lesújtó

2. Út a vadonba. Ha kicsit alternatív életfelfogásotok van, és tudtok azonosulni a főszereplő életfelfogásával, akkor a vége hatásos lehet. No meg amúgy is szép a film, mármint képvilágában.

3. Boys Don't Cry. Megfelelő hangulatban hatásos lehet.

2009. márc. 17. 13:40
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Holiday - Szuperromantikus film, en tobbszor elpityeregtem magam. :)
2009. márc. 17. 13:43
 18/34 anonim ***** válasza:
86%
nekem is egyből a távkapcs ugrott be:) az volt az egyetlen film amin el tudtam magam sírni a végén. ok h vígjáték de amíg nem tudod a lényeget, addig a vége azért nagyon szomorú, főleg AHOGY bekövetkezik.
2009. márc. 17. 13:43
 19/34 A kérdező kommentje:

Huuu, de jó sok film van :) !

Köszi a válaszokat, sokat láttam közülük tényleg jók, ha még van ajánlatotok jöhet :) !

2009. márc. 17. 13:58
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Ősz New Yorkban.( én majdnem végig pityeregtem.) Richard gere és a nő most hirtelen nem jut eszembe.
2009. márc. 17. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!