Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg vele, hogy nem csaltam meg?
A párommal lassan egy éve vagyunk együtt. Jó ideig minden tökéletes volt, de három hónapja elkezdtem dolgozni és azóta sokat féltékenykedik. Viszonylag sok a férfi munkatársam, akikkel elég jó viszonyban vagyok (de nem járunk el közösen bulizni vagy ilyenek, csak a munkahelyen beszélgetünk sokat, poénkodunk egymással). Ebben szerintem semmi rossz nincs, főleg mivel neki is vannak nő ismerősei. De folyton azzal gyanusítgat, hogy biztos valamelyik pasi tetszik nekem bentről.
Pár napja hüvelygombát kaptam és ezt is arra fogta, hogy én biztos megcsaltam őt. Hiába mondtam, hogy valószínűleg az antibiotikumtól jött ki, mert az elmúlt héten azt kellett szednem. Szerinte ez hülyeség, mert az antibiotikum gyógyszer.
Néhányszor túlóráztam is, mert a főnök megkért, hogy nem tudnék-e még 2 órát maradni vagy néha hamarabb bemenni, amit én természetesen elvállaltam, különösen a próbaidő alatt. De ő ezt sem hitte el. Mindig azzal jött, hogy valamelyik munkatársammal töltöm azt az időt. Most azt vette a fejébe, hogy minden nap elkísér a munkába és értem jön, mikor végzek. Ez nekem nagyon zavaró és kellemetlen a többiek előtt. Hogyan érjem el, hogy bízzon bennem?

hát szerintem egy kicsit hagyd így a helyzetet (had vigyen-hozzon) és miután egy kicsit megnyugodott vagy ő fog leállni ezzel vagy próbáld vele szépen megbeszélni h ez fölösleges, nagyon szereted, nem csalnád meg meg ilyenek.
remélem tudtam segíteni :)

Minden ember fél az új dolgoktól, ne aggódj szerintem ez egy természetes reakció, hogy féltékenykedik.
Én hagynám a dolgokat menni tovább, mint eddig és akkor majd megszokja és nem fog megkérdő jelezni vagy elis mondhatod neki, hogy téged zavar ez a dolog , hogy nem bízik benned.
Nem akarok jósolni, de magamból kiindulva én úgyhiszem, hogy majd csendbe marad akkor ,de elkezd kombinálni és az nagyon nem jó.
Sok sikert , remélem segítettem.

Hagyd, hogy vigyen-hozzon. Mitől lenne ez kellemetlen? Szégyelled? Mert az már eleve ok a féltékenykedésre...
A többieknek meg azt kell mondani, ha kérdezik, hogy hát igen, ilyen szuper lovagias pasim van. Mi ezzel a baj??

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!