Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit mondhatnék még?
Eszti? Jah nem, inkább a barátnőd leírása illene rá...
bocs, nem tudtam megállni, de kor meg minden stimmel XD
Első kommentelőnek: Ha ennyire zavar,hogy lezbi,ne írj ide...Lefogadom,hogy sokkal több érzés van benne,mint benned...Sőt,biztos vagyok benne!Egyébként meg az ember akkor is ember,ha lezbi,hiszen ez egy hiba,de ha így érzi jól magát...:D És nem kell lenézni a másikat,mert még te is lehetsz b*zi/lezbi -_-" Nekem a kedvencem,amint a nevemből láthatod (Glambert^^) b*zi,és még is ugyanolyan,ha nem kedvesebb ember,mint az átlag emberek...Szal nem tom,mi zavar -_-""
Kérdezőnek: Ne is figyelj az ilyen szemetekre,akik lezbiznek.Nem az ő dolguk.Egyébként szerintem valahogyan mondd meg vagy mutasd meg neki,hogy mennyire szereted.Sok sikert,és még egyszer: Ne is figyelj az ilyen hülyékre!:D -_-"
12/L
Pedig ha nincs meg a bizalom köztetek, akár csak egyikőtök részéről is, nem fog működni hosszú távon, a féltékenyebb ki fog borulni. Amúgy meg azt se csináld hogy nem beszélsz mással, csak is őrá figyelsz stb, mert az hogy van szerelme valakinek, attól még lehetnek barátai!
Nekem itt a párom, imádjuk egymást, tudja hogy tetszem más fiúknak is, tudja hogy beszélgetek 1-2 fiúval msn-en, de azt is tudja hogy nem csalnám meg őt sosem, és a beszélgetés nekem fontos, mert ők a barátaim.
Ő is beszélgethet lányokkal, nőkkel, nincs ebben semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!