Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő kell egy lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő kell egy lánynak, hogy beleszeressen a barátjába?

Figyelt kérdés

Az első 1-2 hónapban mondta, hogy még nem szerelmes. Kikértem a bölcs tanácsot (a drága jó nővéremtől), azt kaptam, hogy a lányoknál ez normális egy kapcsolat elején, nyugodjak meg, majd kialakul.

Volt egy időszakunk, amikor minden flott volt, ez úgy a 3-4. hónap környékén volt.

Most már 8 hónapja járunk, azt mondta, hogy ő nem szeret annyira engem, mint én őt, de biztosíthat arról, hogy azért szeret.

Kicsit rossz már nekem, szeretném, ha a barátnőm szeretne végre, azt kapjam vissza, amit adok.

Mennyi idő kell szerintetek egy lánynak, hogy ez kialakuljon? (20 éves a lány)

2011. máj. 28. 23:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
57%
06:35 vagyok. Szerintem nem csinált semmi különlegeset. Az elején még noszogatott, faggatózott, aztán valahogy rájött, mennyi teret engedjen úgy, hogy közben jelen is van. Azért udvarolt szépen, néha kaptam tôle olyan különleges (tényleg) apróságokat, jelzéseket, amikrôl tudtam, hogy nagyon és ôszintén figyel rám. De fontosabb volt, hogy bízik bennem és hogy tudtam, én is bízhatok benne. Ezen kívül sokat sétáltunk, kirándultunk, jártunk kultúrprogramokra. Beszélgettünk ezer dologról, meghallgattuk egymás véleményét, gyerekkorát, álmait, ilyesmik - szóval semmi különös, csak ott volt és egyszer csak hiányzott még az illata is, ha nem volt ott. Szóval rákaptam :)
2011. máj. 29. 10:21
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor kezdek el járni valakivel, ha már szerelmes vagyok belé. Szerintem az nem is igazi járás, ha csak 'kialakulóban van' hónapokig a szerelem és nem is ismerjük egymást. Hülyeségnek tartom. Arra vannak a randik, hogy megismerjük egymást, valami érzelem kialakuljon... De ha neki a 8. hónap után is csak szeret, de nem annyira, mint te őt, akkor szerintem hagyd ott, mert ha az előző 8 hónapban nem javult, akkor most sem fog már. Sajnálom, de egy kapcsolat nem kapcsolat egy ember szerelme nélkül (a kettőből, ugye).
2011. máj. 30. 19:15
 23/24 modian ***** válasza:

nagyon rá vagy görcsölve, hogy viszont szeressen annyira és ezzel megfolytod

ha nem állsz le, akkor előbb-utóbb vége lesz ennek a kapcsolatnak, tapasztalatból mondom

ne hozd fel többet neki és ne nyaggasd ezzel

gondold magad a helyébe...

2011. máj. 30. 21:16
 24/24 A kérdező kommentje:
igen, teljesen leállítottam azóta magam. nem is hívom. viszont nagyon szeretnék beszélni vele, ő meg nem hív. szombat óta nem is beszéltünk.
2011. máj. 30. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!