Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő kell egy lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő kell egy lánynak, hogy beleszeressen a barátjába?

Figyelt kérdés

Az első 1-2 hónapban mondta, hogy még nem szerelmes. Kikértem a bölcs tanácsot (a drága jó nővéremtől), azt kaptam, hogy a lányoknál ez normális egy kapcsolat elején, nyugodjak meg, majd kialakul.

Volt egy időszakunk, amikor minden flott volt, ez úgy a 3-4. hónap környékén volt.

Most már 8 hónapja járunk, azt mondta, hogy ő nem szeret annyira engem, mint én őt, de biztosíthat arról, hogy azért szeret.

Kicsit rossz már nekem, szeretném, ha a barátnőm szeretne végre, azt kapjam vissza, amit adok.

Mennyi idő kell szerintetek egy lánynak, hogy ez kialakuljon? (20 éves a lány)

2011. máj. 28. 23:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%
hagyd ott! nem éri meg
2011. máj. 28. 23:49
 2/24 anonim ***** válasza:
71%
ő nem szeret igazán
2011. máj. 28. 23:51
 3/24 anonim ***** válasza:
87%
rég kialakult volna már a szerelem benne... Oké, lehet, hogy szeret, de ez sosem lesz egy tomboló, szenvedélyes szerelem.
2011. máj. 28. 23:53
 4/24 anonim ***** válasza:
88%

8 hónap után már csillapodni "szokott" a szerelem, nemhogy még ki sem alakult...

Nekem is időpazarlásnak tűnik a leányzó.

2011. máj. 28. 23:55
 5/24 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom ez változó, én csak azt tudom megmondani, hogy nálam hogy van. Most pl. fülig szerelmes vagyok. Beleszerettem már azelőtt, hogy összejöttünk volna, rá egy hónapra meg már a lábujjam hegyétől a fejem búbjáig szerelmes voltam!
 6/24 anonim ***** válasza:
71%

nem az számít, amit mond, hanem amit tesz, ahogyan viselkedik. Az, hogy szeret-e, első sorban ebből derül ki, a tetteiből meg a viselkedéséből, mondani bármit lehet.

Főleg, ha gőze sincs- nem tudhatom, lehet, tévedek- milyen, amikor szerelmes. Van, aki csak később vagy utólag jön rá.

A lényeg az legyen, jól érzed magad vele vagy sem, de ezt ne egyetlen szó alapján ítéld meg.

7/24 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Ha ennyi idő elteltével ezt mondja,akkor már valószínűleg nem fog jobban szeretni. Én elég szerelmes típus vagyok,az első pár hónapban vagyok a legszerelmesebb (természetesen utána is,de akkor már nem olyan hévvel).

Persze azt nem tudom,hogy másoknál ez hogy működik.

22/L

2011. máj. 28. 23:57
 8/24 anonim ***** válasza:
88%
Eleve nem kéne olyannal járni akibe még nem szerelmes az ember... Legalábbis én sosem értettem, hogy "majd kialakul"... Most akkor járni kell mindenkivel aki nem teljesen közömbös, hátha kialakul?
2011. máj. 28. 23:59
 9/24 anonim ***** válasza:
83%

Szia! Egy kapcsolatban sosincs olyan, amikor egyforman szeretik egymast a felek.:) Sokszor ez ingadoik, van, hogy az egyik szeret jobban, aztan a masik jobban. Talan megoldaná a helyzetet, ha tisztaznad vele, mint nevez szerelemnek, mert lehet, hogy mást ért ez alatt, mint Te.

(35/L)

2011. máj. 29. 00:00
 10/24 A kérdező kommentje:

Nem fogalmaztam meg jól, tehát: a 3-4. hónap környékén valóban éreztem a szeretetet, mindent. Az nagyon jó volt.

Aztán volt egy hullámvölgy, azóta ilyen a helyzet.

Ez a mostani, hogy ő még nem szeret annyira, meg ilyenek.. Ezt akkor mondta, amikor megkérdeztem, hogy mégis mit csináljak, hogy ne úgy viselkedjen velem, mint az idegesítő szomszédjával.

Akkor azt is mondta, hogy úgy érzi, mintha valaki nagyon erősen ölelné szerelemből, de ezzel megfojtaná.

Meg azt is mondta, hogy megijeszti az az elköteleződés, amit felőlem érez, szóval arra jutott, hogy ő fél ezektől, meg megijeszti, hogy én jobban szeretem őt, mint ő engem.

2011. máj. 29. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!