Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő kell egy lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő kell egy lánynak, hogy beleszeressen a barátjába?

Figyelt kérdés

Az első 1-2 hónapban mondta, hogy még nem szerelmes. Kikértem a bölcs tanácsot (a drága jó nővéremtől), azt kaptam, hogy a lányoknál ez normális egy kapcsolat elején, nyugodjak meg, majd kialakul.

Volt egy időszakunk, amikor minden flott volt, ez úgy a 3-4. hónap környékén volt.

Most már 8 hónapja járunk, azt mondta, hogy ő nem szeret annyira engem, mint én őt, de biztosíthat arról, hogy azért szeret.

Kicsit rossz már nekem, szeretném, ha a barátnőm szeretne végre, azt kapjam vissza, amit adok.

Mennyi idő kell szerintetek egy lánynak, hogy ez kialakuljon? (20 éves a lány)

2011. máj. 28. 23:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%
Ha már 8 hónapja jártok, és még mindig nem szeret, akkor nem értem, miért erőlteted ezt a kapcsolatot, ahelyett, hogy keresnél valakit, aki viszontszeret...?
2011. máj. 29. 00:11
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Nekem az a véleményem/tapasztalatom, hogy ahol a legelején nem voltam beleesve a pasiba, ott később se alakult ki. Persze ezt utólag mondom, anno igyekeztem bebeszélni magamnak, hogy szerelmes vagyok, mert jól esett az érdeklődés, nem akartam egyedül lenni, úgy éreztem, nem nagyon válogathatok, "végül is" jól éreztem magam az illetővel, és azt hittem, ez elég. Jelenleg másfél éve élek valóban szerelmi kapcsolatban, és a különbség leírhatatlan. Utólag úgy érzem, szinte minden eddigi csak kitolás volt az exekkel, meg magammal.

De nagyon sokszor jönnek össze az emberek "próbáljuk meg, hátha"-alapon. Illetve még szarabb, ha csak az egyik fél van vele így, a másik meg egyértelműen szerelmes. Az ilyeneknek nem lesz jó vége.

2011. máj. 29. 00:16
 13/24 A kérdező kommentje:

Mert minden esélyt meg akarok adni a kapcsolatnak, mivel én nagyon szeretem őt.

Mind a kettőnknek ez az első kapcsolat. Nem csak a komolyakat nézve, hanem úgy alle zusammen. Ebből kifolyólag a kisebb hibákat a tudatlanságnak tudom be.

2011. máj. 29. 00:17
 14/24 anonim ***** válasza:
66%

nem vagyunk egformák...Azért kezdem ezzel, mert a történetedről saját magam jut eszembe, pedig sokkal idősebb vagyok, mint ti;)

Szerelmes lettem, -és én már tudom mi az, felismerem az érzést magamban- ami komoly 3 hónapig tartott. Ekkor jöttem rá, hogy a "fiú" taszít, menekülésre késztet, mert ötpercenként szerelmet vall, vagy, ha nem, azt kérdezgeti, ugye én is nagyon szeretem.

Jóból is megárt a sok:)

nem ismerlek, simán lehet, hogy egyáltalán nem hasonlítasz az én exbarátomra. nem párhuzamot akartam állítani, csak hangsúlyozni, hogy ha nagyon igyekszel kifacsarni a lányból, hogy szeressen már ezerrel végre-végre, ő akkor is érezni fogja a "görcsölést" rajtad, ha meg sem szólalsz- és így tényleg el lehet üldözni bárkit. Ráadásul ő elég világosan meg is fogalmazta, mi az, ami miatt nem tudja elengedni magát a kapcsolatotokban.

Másrészt tényleg SOHA nem egyformán szeretjük egymást, soha. Remélem, valamelyest segítettem.

2011. máj. 29. 00:19
 15/24 anonim ***** válasza:
84%

Ahány ember annyi féle. Nem minden lány egyforma.

Én pl eleve úgy megyek bele a kapcsolatba, ha addigi ismerettségünk alapján beleszerelmesedek. Nem játszok vele hónapokig. Ha rájövök, hogy más, mint aminek addig tűnt, akkor meg szakítok és nem hitegetek, de ez pár hét alatt kiderül általában nem kell hónapokig "várni".

2011. máj. 29. 00:23
 16/24 A kérdező kommentje:

Igen, jól fogalmaztál.

Nálunk az a helyzet, hogy ő azt is hozzátette, hogy hülyének érzi magát, mert nem érti, hogy miért érzi ezt, hiszen semmi olyat nem csinálok, ami ezt indokolná.

Tehát nem csak én érzem úgy, hogy nem üldözöm el az ilyen "kifacsarásokkal", hanem ő is.

2011. máj. 29. 00:24
 17/24 anonim ***** válasza:
57%

Nekem az ex barátomnál volt úgy,hogy egy évig tartott még beleszerettem,addig csak,mint embert szerettem.Akkor még egy véget ért kapcsolat volt bennem amit nem hevertem ki.Na szóval egy év után lettem szerelmes,de utána teljesen odalettem a srácért.Most 3év után otthagyott,és még mindig nagyon szeretem=(

Szóval azért ilyen is lehet...

2011. máj. 29. 01:32
 18/24 anonim ***** válasza:
57%

Gondolom, típus-függő ez. Nekem egy év volt, mire beleszerettem a későbbi férjembe (vagy rájöttem, hogy szeretem). Addig valahogy olyan fura volt, hogy

- engem is igazán, szerelemmel szerethet valaki

- hogy a szerelem létezik egyáltalán

- hogy akkor most vége az önállóságnak és mindig foglalkoznom kell "ezzel" is, de mikor :)

- biztos ő-e az igazi? nem rontom el mindkettőnk életét, ha áltatom?

Hozzáteszem, hogy ő egy nagyon szenvedélyes, de a földön járó típus - igazából ez tetszik is benne - én meg egy magánzó művészlélek. És én kicsit sznobul úgy éreztem, megfojt és közhelyes ez az egész "ügy" hozzám.

Aztán hirtelen rájöttem, hogy túlságosan bele vagyok bonyolódva magamba, pedig egyszerűen mennyire hiányzik, ha nincs velem, és mennyire jól érzem magam, ha velem van.

Ja és visszanézve: ő volt/van az igazi szerelem (pedig első rendes kapcsolatom volt, 21 évesen), nem azok, akikért az első perctől lángoltak a hormonjaim. Mert őt akkor szerettem meg, mikor már ismertem és bíztam benne igazán. Már kb. 9 éve vagyunk együtt.

2011. máj. 29. 06:35
 19/24 anonim ***** válasza:
57%
Én fél perc alatt leszek/lettem szerelmes. Megláttam a párom, beszéltünk 3 mondatot és belezúgtam :) Szerencsére ő is belém :)
2011. máj. 29. 07:34
 20/24 A kérdező kommentje:

ma 01:32 és ma 06:35

végre olyan példák, amiben eddig is reménykedtem.

szabad megkérdeznem, hogy a barátotok mit csinált, mire kialakult bennetek/rájöttetek, hogy szerelmesek vagytok?

most a közeljövőben terveztem vele elbeszélgetni, hogy mit hogy és hogy mit csináljunk, vagy ha nem, akkor jobb, ha különválnak útjaink. akkor szerintetek várjak?

még egy kérdés: mit tudok csinálni addig, amíg ez nem alakul ki benne?

bocsánat, hogy ennyi kérdésem van, de nem úgy állok a dologhoz, hogy "nem baj, ez nem jött össze, majd egy másikkal", hanem a komoly, tartós kapcsolatra törekszem.

köszi előre is a válaszokat, meg az eddigieket! (mindenkinek ment a zöld kéz)

2011. máj. 29. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!