Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar sem hazassagot, sem gyereket, hogyan ertsem meg, gyozzem meg? Mit tegyek?
Elettarsammal 3 eve vagyunk egyutt, sajat lakas, allasunk is van. Igaz o most fejezte be a tanulmanyait, es most nagyon lelkes, tele van karrier tervekkel.
Nemreg volt egy nagy beszelgetesunk, hogy o sem nosulni, sem pedig gyerekeket vallani nem akar, egyenlore.... Legalabbis addig, amig el nem erte minden almat, ami sajat ceg, olyan sikerek, amiket szivbol kivanok neki, de nekem mar szinte ugy tunik elerhetetlen almokat kerget.
Azt mondja, azt el tudja kepzelni, hogy kb 10 ev mulva esetleg, de lehet akkor sem. En 10 ev mulva 37 leszek, gondolom, nem kell reszleteznem, mi ezzel a problemam :S Mikor felhoztam, hogy egy ilyen idos no, nem igazan esik teherbe termeszetes uton, azt mondta, majd orokbe fogadunk.
Kerdeztem, megis en akkor hol szerepelek a terveiben? Mire o, hogy nekem kell eldontenem, hogy varok, amig o elhatarozza magat, ami lehet 1 ev, lehet sosem, vagy keresek valakit, aki valora valtja, amit en szeretnek, persze o ezt sajnalna, mert szeret. Erre megkerdeztem, mindez olyan fontos, hogy el is veszitene miatta, de akkor mondta, hogy ezt nekem kell eldontenem.
Mit tegyek? Szeretem, nem tudom elhagyni. De 27 vagyok, tudom, meg nagyon fiatal, de meg epp idoben, hogy keressek valaki mast? Erdemes varni? Volt mar valaki ilyen helyzetben, vagy ismer valakit/kiket, ahol a ferfi/no meggondolta magat?
Nagyon szomoru vagyok, mert szamomra hihetetlen, hogy ugy akar megoregedni, hogy a penzt hajszolja, de kozben meg tok egyedul legyunk :((((
Elhiszem, hogy a barátod a maga módján szeret, de ahhoz képest elég önzőn viselkedik. Ha ennyire más céljaitok vannak, talán nem vagytok egymáshoz valók.
23/L
Kár, hogy a kapcsolat elején nem derültek ki ezek a dolgok.
Mi az 1. perctől kezdve azt tervezgetjük, hogy majd összeházasodunk, és fiatalon gyerekeket szülök... És közösen tervezzük, a barátom ugyanúgy gondolkodik ilyen dolgokban, mint én. Mindketten úgy állunk hozzá, hogy amint végeztünk az egyetemen, és összeszedtünk egy kis pénzt, jöhet a család. Ez nálunk már az 1. fél évben kiderült, és most, 3,5 év után egyre jobban körvonalazódik, hogy hogy alakul a közös jövőnk (például most fogunk összeköltözni, de ezt már 2 évvel ezelőtt így terveztük...). Tudom, hogy még fiatalok vagyunk, de a lényeg az, hogy a barátom már 20 évesen ezt gondolta, így tervezi az életét.
Én azt nem értem, hogy Nálatok hogy nem derült ki 3 év alatt, hogy ennyire más az elképzelésetek a jövőről? Nem tudom, hogy van e így jövője a kapcsolatnak. Nem biztos, hogy ha eddig nem sikerült "meggyőznöd" a párodat, akkor ezután sikerülni fog. Mert ha szeret, rá kellett volna jönni neki is, hogy mi fontosabb számára- közös jövő veled, vagy mihamarabb meggazdagodni... Ha ennyi idő alatt nem ez lett az elképzelése, akkor lehet, hogy ezután csak egyre több vita lesz belőle... Azon gondolkozz el, hogy végig tudnád e így csinálni az életed...
Egyébként elég nagy különbség van aközött, amit neki kéne feláldozni, és aközött, amit Neked. Te vagy a nő, szóval ha jön a gyerek, akkor Neked kell otthagyni a munkahelyed, és feláldozni a karriered. A párodnak semmi gondja nem lenne a karrierjével, ha családot alapítanátok, csak kicsit kevesebb pénzt tudna magára költeni... De ha igazán szeretne, és fontos lennél neki, akkor úgy vélem, inkább az lenne a célja, hogy legyen közös családotok, és szívesen áldozná abba a pénzét. Nem egyenrangú a két dolog- ha Ő lemond egy kis pluszpénzről egy közös család kedvéért, de meg tudja valósítani az álmait, csak kicsit "lassabban" vagy ha Te lemondasz a családról, gyerekről, talán egy életre...
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy a párod tiszta szívből szeret, mert akkor Veled akarná a közös jövőt, méghozzá úgy, hogy mindkettőtök álmai teljesülhessenek.
20/L
[az enyhén antiszemita válaszoló vagyok]
Szerintem próbálj a lelkére beszélni. A házasság pl. nem kerül semmibe, de egykézni sem egy eget rengető feladat. Aztán majd akkor lesz több gyerek, ha majd összejött neki.
Orulok, hogy masokat "szeretnek", es mar nagyon koran tudjak, hogy mikent fog zajlani az eletuk.
Egyebkent baratom fiatalabb, mint en, o csak 25, talan ezt elobb is irnom kellett volna. Es nagyon szegeny a csaladja, bar 5-en vannak testverek, gondolom, ez is kozre jatszik. Amikor latja, hogy szomoru vagyok, mindig azt mondja, hogy nem ert meg engem, hisz, nem azt mondja, hogy SOHA, hanem, addig ne legyen csalad, amig o nincs ra keszen. De ez nekem, epp ugy hangzik, mint a soha, mert en nokent nem varhatok nagyon sokaig. Ejjh, sehogy sem hangzik ez jobban, csak sajat magam probalom meggyozni. Mondta, hogy szeret, de nem fog semmi olyat megigerni, amit kesobb nem tudna valora valtani, ez vegulis fair. Csak nagyon szar, most nekem itt evelodni. Lehet semmiert, mert magatol jon majd nala is 2 ev mulva a vagy, amikor annyi idos lesz, mint en. Fiuk!? Hasonlo eletkoruak! Ti el tudnatok most kepzelni, hogy megnosuljetek, gyerekeitek legyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!