Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18-20 évesek, akik még sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-20 évesek, akik még sose csókolóztatok, meg nem volt még párkapcsolatototok, nektek mindig azon jár az eszetek?

Figyelt kérdés
:S Nektek is?
2011. máj. 28. 20:47
1 2
 11/11 anonim válasza:

Húha, azt hittem, hogy én vagyok rosszul összeszerelve, hogy állandóan azon kattog az agyam, hogy milyen jó lenne egy kapcsolat...! Akkor látom, nem vagyok egyedül.

Néha, mikor ilyen egymásratalálós könyveket olvasok, vagy filmeket nézek, totál eluralkodik rajtam a letargia, depressziós leszek, van, hogy napokig.

De ahogy látom, itt tényleg sok a magányos ember, de Istenem, hol vagytok akkor a hétköznapokban? Miért csak szerelmespárokat látni az utcán? Ezt nem értem...

18/L

2011. máj. 31. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!