Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csókolóztatok már fogszabályzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vámpiry kérdése:

Csókolóztatok már fogszabályzóssal? és milyen volt?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azóta nekem van fogszabályzóm............
2011. jún. 8. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:

még nem, de kapafogúval igen. elméletben olyan sok különbség nem lehet, mivel a fogszabályzó (ez a hagyományos) is ad egy plusz "vastagságot" a fogsornak.

nem akarlak meg ijeszteni, de kapafogúval nem volt jó a smárolás. az felső fogsora folyamatosan hozzáért az én fogsoromhoz, nekem kicsit kényelmetlen volt. persze ez nem azt jelenti h fogszabályzossal is ilyen. és persze a normális ember nem ilyen alapján választ párt magának...én is csak leírtam a tapasztalatomat. : )

2011. jún. 8. 20:30
 3/7 anonim válasza:
Én csókolóztam már, de észre sem venni szinte hogy van.
2011. jún. 8. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem értem miért ilyen központi téma a fogszabályzó. Nyilván akinek van szükséges és kell. Ezen nem fog múlni semmi és semmi különbség sincs, egyáltalán nem hangulatromboló. Valakinek kifejezetten jól is áll.
2011. jún. 8. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
ezt mondjuk en sem ertem mert lenyeg :) en ugy tapasztaltam nagyon jo. odafigyel mit csinal, inkabb ajakra megy. nincs vele semmi problema a tevhitekkel ellentetben. persze aki amugy sem tud csokolozni normalisan az drottal sem :)
2011. jún. 8. 23:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Mikor összejöttem a férjemmel, még fogszabályzót viselt..szerintem nagyon sexi volt, és nem zavart a csókolózásnál:D
2011. jún. 9. 10:08
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2011. jún. 9. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!