Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18-20 évesek, akik még sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-20 évesek, akik még sose csókolóztatok, meg nem volt még párkapcsolatototok, nektek mindig azon jár az eszetek?

Figyelt kérdés
:S Nektek is?
2011. máj. 28. 20:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

21 vagyok és még sohasem volt párkapcsolatom, és igen gyakran jár azon az eszem hogy milyen jó lenne végre ha nekem is lenne valakim.

Főleg akkor jön ez elő amikor látom a fiatal párokat az utcán.

21/f

2011. máj. 28. 20:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Igaz, én már idősebb vagyok és férjnél, de 19 elmúltam, mikor először csókolóztam. De előtte nem, nem járt állandóan ezen. :) Rengeteg értelmes dolgot csináltam, sport, hobbik, nem jutott rá időm. :)
2011. máj. 28. 20:54
 3/11 A kérdező kommentje:

Mi az,hogy idő kérdése??? Én is sportolok, több nyelvet tanulok,könyvet fordítok,rengeteg hobbim van mellesleg,most is tanulok éppen,de közben ezen jár az eszem....Vagyis valakin! Mi az,hogy az ember esze nem tud járni egyszerre több dolgon???

JAJ ÉN IS TUDOK MAGAMNAK TALÁLNI ELFOGLALTSÁGOT,de AKKOR IS!!!

2011. máj. 28. 20:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Én 23 éves fiú vagyok csókolózni már csókolóztam.

Nővel még nem voltam, igazából csak ez hiányzik egy jó kis szex.:D

2011. máj. 28. 21:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem sokszor kattog az agyam olyan dolgokon ami másnak alap pl eggyütt aludni valakivel vagy egy teljes napot eltölteni

Nálam ilyen apró dolgok fontosabbak és nagyobb erővel bírnak mint a szex

Én egyszer csókolóztam, azóta semmi és senkim nincsen

Belefogok betegedni, van hogy felkötném magam csak ezért hogy tudjam, kinek is kellettem volna igazán, ami visszatart az csak annak köszöntehő hogy utána nem hallhatnám annak a lánynak a szavait, akinek igazán fontos lehettem volna

Gyötrelem uralkodik rajtam

18/F

2011. máj. 28. 21:01
 6/11 anonim ***** válasza:
És mi akadályoz meg benne?
2011. máj. 28. 21:01
 7/11 anonim ***** válasza:
21:00-nak írtam
2011. máj. 28. 21:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Húú hát igen, ez gyötrelem.
2011. máj. 28. 21:13
 9/11 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok. minden héten eszembe jut a dolog hogy jó lenne ha lenne már barátnőm.

Sajnos kevés ismerősöm van, olyan lány meg nincs is akivel mostanában beszélőviszonyban lennék.

2011. máj. 28. 21:43
 10/11 anonim ***** válasza:
rajtam a depresszió is kijött, sírtam, és még csak 17 vagyok... de most találtam egy lányt aki tetszik és olyan mint én, neki se volt senkije most lenne a 3. randi, bátornak kell lennem, vagy különben örök gyötrelem lesz az élet, ezt nem fogom elszúrni
2011. máj. 29. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!