Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, tetszene a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, tetszene a barátnőtök őszülő hajjal?

Figyelt kérdés
(úgy gondolom, persze, hogy elképzelitek azt, hogy mondjuk 30-40 év elmúlt közben, tehát nyilván a 19 éves lány fura lenne őszülve, így értem a kérdést)
2011. máj. 27. 21:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"És erre varrj gombot: a legjobb barátnőm leszbikus"

Tehát te is leszbikus vagy.

Én meg csak olyan férfit ismerek aki nem festeti a haját, újabb érdekes adat:D

2011. máj. 27. 22:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Tetszene, azt is lelehet vágatni dögösen, nem muszáj lófarokban hordani, mint valami életunt öregasszonynak.
2011. máj. 28. 00:39
 13/15 anonim ***** válasza:

-.-"

Én 21vagyok és van elég sok ősz hajszálam, de festetem. Szerintem gáz ha ősz =(

2011. máj. 28. 02:57
 14/15 anonim ***** válasza:

22:13

Pfff...tehát az, hogy a legjobb barátnőm leszbikus, máris azt jelenti, hogy én is az vagyok....*fejét fogja*

te aztán nagyon nagy IQ fájter lehetsz.

Nem, nem vagyok leszbikus, már 2 éve boldogan együtt éldegélünk a BARÁTOMMAL (aki ugyen férfi, csak a gyengébbek kedvééért-tehát a te kedvedért...).

Mégegyszer LOOOOL :)

L/24

2011. máj. 28. 13:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Olyan nővel haha :D kapd be a kisujjamat, ne inkább ne, mert azt se értenéd :D:D:D
2011. máj. 29. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!