Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétgyermekes nőnek van esélye új párkapcsolatra? Olyannal, aki elfogadja gyerekestől, és esetleg még egyet bevállalna?
igenigen, és igazad van.
és a leglényegesebb ottvan az elején:)
Simán találhatsz párt. Az én anyámat is otthagyta a faterom, a húgommal és velem. Pár hónappal később mégis talált magának párt, igaz, neki is van két lánya az előző házasságából. januárban volt egy éve, hogy együtt élünk hatan. Hazudnék, ha azt mondanám, h nem voltak viták, veszekedések, de lassan összeszoktunk, és azért többségében jól működik ez nagy, és hétköznapinak nem igazán nevezhető család!
Szóval fel a fejjel, ha nekünk is volt ilyen szerencsénk, akkor neked is lesz! Hidd el, nagyon sok magányos, csalódott férfi vágyik családra és otthonra, és Te is fogsz találni egy ilyet, csak egy kis idő kérdése.
Pár éve még azt mondtam volna, hogy esélytelen. De már abban a korban vagyok, hogy gyerekes anyukákkal is szoktam találkozni. Nagyon nem érdekel, hogy van-e gyereke. Ha a nő szimpi, akkor gyerekkel is az lesz.
35/F
Engem sem zavarna :)
Igaz még 22 vagyok.
Nahát, olvastam igazán hasznos tanácsokat, köszönöm szépen. Amire én igazán vágyom, egy olyan férfi, aki elfogad gyerekekkel. Nem szeretném rátestálni őket, de jó lenne, ha tudna velük játszani/foglalkozni, persze önszántából. Szerencsére jó fejek a gyerekeim, nem hisztis fajták :o) De egy csomó ötletet kaptam, hogy mire kell figyelnem, hálás vagyok érte, biztos fog segíteni.
Még egyszer köszönöm.
Ha normálisan nevelted, és neveled a gyermekeidet (ahogy írtad is, nem hisztisek), nagyban megkönnyíti a dolgodat. Az én ex párom gyermeke 5 évesen verte az anyját, úgy beszélt vele, ahogy én a kutyámmal nem teszem. Az igazi játékot nem ismerte, csak az artikulálatlan üvöltést, ami 3 másodperc alatt csapott át bőgésbe, vagy hisztériába. És az anyja nem volt hajlandó nevelni őt! Mosolyogva elnézte, ahogy a kisgyerek bebokszol neki egyet, és közben ledisznózza. Engem ez annyira, de annyira zavart!!! A párom nem szólt rá, én nem szólhattam rá (nem éreztem jogosnak, hogy én neveljem az idegen gyereket, miközben az anyja nem teszi ezt). És igen, valamennyire kiábrándító is volt. Nagyon nehéz volt így együtt élni, egy idő után ennél fogva, emiatt nagyon zavart a gyereke. Igaz, nem mondtam ezt neki soha, nem akartam bántani vele, de szerintem érezte a feszültséget.
Szóval, ha a majdani párod látja, hogy te neveled, és jóra neveled a gyermekeidet, nagyon jó pont lesz ez a szemében, és ő is be tud szállni ebbe a "kemény munkába", és kis szerencsével családdá tudtok kovácsolódni. nehéz, de nem lehetetlen. nekem sajnos nem sikerült, de hátha a Tiéd sikersztori lesz!
Ezt kívánom Neked, nektek!
35 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!