Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétgyermekes nőnek van esélye új párkapcsolatra? Olyannal, aki elfogadja gyerekestől, és esetleg még egyet bevállalna?
Szerintem nem reménytelen... Csak nem árt ha csinos vagy és még tudsz szeretetet is adni... Ja meg bízni a másikban.
36F
Egyik ismerősöm 37 éves, két gyerekkel (15 és 7 évesek), két különböző apától. A nő 2 évvel ezelőtt talált magának egy olyan férfit, aki fiatalabb volt nála, tejben-vajban fürdette, és még be is költöztette magához az egész családot. Látszott rajta, hogy oda meg vissza van a nőért. Aztán a nő elhagyta egy másik (nála 10 évvel idősebb) férfiért, aki gyerekkori szerelme..
Igen, én úgy látom, bőven van esély :)
Ismerek egy ilyen nőt. Nagyon fiatalon összehozott magának két gyereket két különböző pasitól. Egész életében azt várta, hogy újra és újra mentsék meg, attól a sz artól amit magának csinált. Ő csak egy pénzforrást keresett aki a szexért cserébe eteti őt és a gyerekeit... Ennek ellenére talált maga mellé, pedig nem csinos, tiszta depressziós és nem akar dolgozni.
Ha az a hisztérika meg tudta csinálni, neked is menni fog.
Köszi a válaszokat.
30 éves vagyok. Én nem pénzeszsákot keresek, és nem is apát a gyerekeimnek. Az van... Dolgozom rendesen, csak épp jó lenne egy normális párkapcsolat, kíváncsi voltam, hogy mik a kilátásaim :o) Mondjuk az biztos, hogy nehéz lesz, de ezek szerint nem reménytelen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!