Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kétgyermekes nőnek van esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétgyermekes nőnek van esélye új párkapcsolatra? Olyannal, aki elfogadja gyerekestől, és esetleg még egyet bevállalna?

Figyelt kérdés
Vagy ez totál reménytelen?
2011. máj. 26. 23:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
NEM
2011. jún. 1. 00:55
 12/28 anonim ***** válasza:

Nem reménytelen. Erre én vagyok az élő példa. Elvált vagyok, 1 gyermekkel, és egy 2 gyermekes nővel ismerkedtem, és költöztem össze. Imádtuk egymást.... Az már más tészta, hogy ez nagyon kevés volt! Ahol már gyerekek is vannak, a szerelem megléte nem számít olyan súllyal, mint egy full kezdő kapcsolatban. Nagyon, de nagyon nehéz, hidd el. Ha a kétfelől hozott gyerekek nem jönnek ki egymással, vagy a szülőjük új párjával, az végzetes lehet. Ahogy nálunk is. Elég, ha valamelyik fél nem hajlandó sok-sok kompromisszumot kötni. Az ilyen kapcsolatok megtartásához rengeteg alkalmazkodóképesség kell! Az én páromban nem volt meg... Nem volt hajlandó alkalmazkodni ahhoz, hogy nekem is van már utódom, de elvárta, hogy én teljes odaadással neveljem az övéit! Hát, inkább egyedül maradtam, és egyedül folytatom az életem, mint ilyen, ekkora igazságtalanság mellett!

Sok sikert! Remélem, Neked sikerülni fog! Csak ahogy mondtam, sok sok alkalmazkodás, kompromisszum, odafigyelés, érzelmi intelligencia kell!

36f

2011. jún. 1. 01:36
 13/28 anonim ***** válasza:
megeshet.. de senki se szereti, ha már vannak gyerekek.. de vannak még rendes férfiak :)
2011. jún. 1. 02:38
 14/28 anonim ***** válasza:
miért, ti férfiak tudjátok befolyásolni azt hogy ki fog megtetszeni? húztok egy vonalat a gyerekes és nemgyerekes nők között és csak az utóbbiakból választotok valakit? ez kb. olyan mint a 'nekem csak a nagymellű nők tetszenek, a feleségemnek is akkora melle lesz hogy az csak na' kijelentés, aztán éppen az ellentetje lesz az életetek párja. annyira szánalmas ez a hozzáállás...
2011. jún. 1. 06:45
 15/28 anonim ***** válasza:
Hát nálam igenis számítana. Nem kellene gyerekes,pedig nő vagyok, jó eséllyel nem velünk élnének a gyerekek,hanem az anyjukkal,de akkor sem. Szerintem sokkal korrektebb ez a hozzáállás, mint azt mondani, hogy nem zavar pedig igenis zavar.
2011. jún. 1. 09:46
 16/28 anonim ***** válasza:
A férfi azt mondta nekem hogy ki szeret egy nőt az nem gyerek függő!
2011. jún. 1. 10:00
 17/28 anonim ***** válasza:
30 fölött simán, ilyenkor már normális, hogy az embernek gyereke van. ha 20-25 éves lennél, még akkor se lenne reménytelen, bár akkor még kellemetlenebb a szituáció. De így simán.
2011. jún. 1. 10:25
 18/28 anonim ***** válasza:

persze hogy korrektebb megmondani az igazat, mint hazudni.

de ha szeretsz valakit akkor nem hiszem hogy számít. egy gyerek nem tehet semmiről, miért miatta nem akar valaki együttlenni a másikkal???

2011. jún. 1. 12:40
 19/28 anonim ***** válasza:
Ha valaki igazán megszeret valakit, igenis elfogadja a gyerekét is! Igaz, hogy (jelen esetben) a nőnek is piszkosul figyelni kell arra, hogy a hozott gyermekek minél kisebb mértékben legyenek terhére a párjának. Mert a hapsi úgy egy idő után inkább bébiszitternek érzi magát, mint FÉRFInek, társnak, és megbánja az egészet, aztán dől minden! Ha pedig foglalkozik a gyerekekkel, azt illik megköszönni, értékelni, hogy érezze, nem hiába, nem fölöslegesen tölti az idejét idegen gyerekkel. Piszkosul kényesek ám az ilyen kapcsolatok! Sokkal több érzékeny pontja van, mint egy "normál" kapcsolatnak!
2011. jún. 1. 13:22
 20/28 anonim ***** válasza:
Bocsánat, a harmadik mondat egész kuszára sikeredett, mert egy csomószor visszatöröltem, másként írtam, és maradt benne zavaró szó. De így is érthető, nem?
2011. jún. 1. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!