Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétgyermekes nőnek van esélye új párkapcsolatra? Olyannal, aki elfogadja gyerekestől, és esetleg még egyet bevállalna?
Nem reménytelen. Erre én vagyok az élő példa. Elvált vagyok, 1 gyermekkel, és egy 2 gyermekes nővel ismerkedtem, és költöztem össze. Imádtuk egymást.... Az már más tészta, hogy ez nagyon kevés volt! Ahol már gyerekek is vannak, a szerelem megléte nem számít olyan súllyal, mint egy full kezdő kapcsolatban. Nagyon, de nagyon nehéz, hidd el. Ha a kétfelől hozott gyerekek nem jönnek ki egymással, vagy a szülőjük új párjával, az végzetes lehet. Ahogy nálunk is. Elég, ha valamelyik fél nem hajlandó sok-sok kompromisszumot kötni. Az ilyen kapcsolatok megtartásához rengeteg alkalmazkodóképesség kell! Az én páromban nem volt meg... Nem volt hajlandó alkalmazkodni ahhoz, hogy nekem is van már utódom, de elvárta, hogy én teljes odaadással neveljem az övéit! Hát, inkább egyedül maradtam, és egyedül folytatom az életem, mint ilyen, ekkora igazságtalanság mellett!
Sok sikert! Remélem, Neked sikerülni fog! Csak ahogy mondtam, sok sok alkalmazkodás, kompromisszum, odafigyelés, érzelmi intelligencia kell!
36f
persze hogy korrektebb megmondani az igazat, mint hazudni.
de ha szeretsz valakit akkor nem hiszem hogy számít. egy gyerek nem tehet semmiről, miért miatta nem akar valaki együttlenni a másikkal???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!