Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zs93 kérdése:
Elhagyott a párom. Szerintetek hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Ez év januárjában összejöttem egy sráccal. Minden a legnagyobb rendben volt köztünk...egy darabig. Exem elkezdte keverni a szálakat... Hazudozott nekem páromról, olyan dolgokat hogy megcsal engem, más is van neki nemcsak én...ilyen dolgokat. Nem hittem el, de mikor több közös ismerősünk is ezt állította, meginogtam.=/ Párom könyörgött hogy neki higyjek, azt mondta nagyon rosszul esnek neki ezek a vádak. Én mégis kételkedtem...pedig minden rendben volt. Hibáztam. Nem csak ebben... Rengeteg dolgot kellett intéznem, másik városba kellett itazgatnom, orvoshoz jártam, így nem volt időm a páromra. Sokszor jött volna hozzám, én pedig elutasító voltam, mondván hogy fáradt lettem a nap végére. Ez 2 hétig így ment. Valahányszor beszéltünk, éreztem rajta a rossz kedvet...majd egy nap azt mondta ő ezt nem bírja így tovább. Alapból érzékeny tipus, én pedig másoknak hiszek és még találkozni sem akarok. Szóval hát...kidobott. =/ Ezután jöttem rá hogy exem tényleg csak kavarni akart nekünk, én a hülye pedig neki hittem. Elrontottam...Nem csak ezzel...Azzal is hogy nem találkoztunk párommal.:( Azóta nem beszél velem, ill. egyszer a fejemhez vágta hogy én nem szerettem őt...Fájt. Fáj az egész mert tudom hol rontottam el, bánom de nem csinálhatom vissza. Ő mással van... Nagyon rossz érzés. Beszélnék vele, de nem válaszol ha üzenetet írok neki. Semmi életjelet nem ad magáról számomra. Nem tudom mit tehetnék. Nem szeretném elválasztani a lánytól akivel van, mégis szeretnék beszélni vele, tudni róla... Legalább néha megkérdezni hogy van vagy valami... Eléggé magamba vagyok zuhanva, nem tudom mit kellene tennem. Csak azt tudom hogy szeretem és jó lenne néha beszélni vele, a történtek ellenére. Szeretném neki elmondani hogy sajnálom ha megbántottam, stb... Szerintetek mit csináljak? Mi lenne a helyes megoldás? Volt aki azt mondta menjek el arra a szórakozóhelyre ahová barátnője nélkül szokott járni, haveri társasággal...és ott próbáljam vele megbeszélni ezeket. Ti mit gondoltok erről? Köszönöm hogy elolvastátok ezt a hosszú storyt és előre is köszönöm a válaszokat!
Ha tudod mikor hova jár , rendezz egy véletlen egybe esést , de csak akkor ha szereted , én megértelek tudom mit érzel . ha szereted ne add fel :)
2011. máj. 25. 16:59
12/15 A kérdező kommentje:
nagyon-nagyon köszönöm.:)
igazából...próbáltam már úgymond elengedni, hogy jó...akkor mostantól nem foglalkozok vele, nem gondolok rá, nem akarok vele lenni...de ez úgyérzem lehetetlen. szeretem.:(
2011. máj. 25. 17:03
13/15 anonim válasza:
Add meg a nevét és a tiedet, írok neki, hogy szeretném ha felvenné veled a kapcsolatot. Feltéve ha fenn van valamilyen közösségi oldalon.
Csak segíteni szeretnék! Átéltem már hasonlót és nagyon rossz érzés. Mindenki hibázik, emberek vagyunk. Megérdemelsz egy második esélyt. (Nekem férjem van és gyerekem, szóval ne aggódj, nem lenyúlni akarom :))
23/N
2011. máj. 25. 17:09
14/15 A kérdező kommentje:
nyugi, gondoltam hogy nem lenyúlni akarod.:D :)
viszont, van barátnője...és az üzire sem válaszolt, facebook-on sem igazolt vissza hogy ismerősök legyünk.:S
szerinted így van értelme? mit tudnál csinálni? =/ csak azért kérdezem mert szerintem már semmi remény...:S :(
2011. máj. 25. 17:14
15/15 anonim válasza:
Soha ne mondd, hogy soha!:)
Nem baj, hogy van barátnöje. 15 évesen az én nagy szerelmem is elhagyott 1 hónap után. 1 hónapig mindketten mással voltunk. Majd bevallottam az osztálytársának, hogy én még mindig szeretem öt. Ezt tovább adta neki és újra összejöttünk. 3 évig voltunk együtt.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!