Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyott a párom. Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zs93 kérdése:

Elhagyott a párom. Szerintetek hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Ez év januárjában összejöttem egy sráccal. Minden a legnagyobb rendben volt köztünk...egy darabig. Exem elkezdte keverni a szálakat... Hazudozott nekem páromról, olyan dolgokat hogy megcsal engem, más is van neki nemcsak én...ilyen dolgokat. Nem hittem el, de mikor több közös ismerősünk is ezt állította, meginogtam.=/ Párom könyörgött hogy neki higyjek, azt mondta nagyon rosszul esnek neki ezek a vádak. Én mégis kételkedtem...pedig minden rendben volt. Hibáztam. Nem csak ebben... Rengeteg dolgot kellett intéznem, másik városba kellett itazgatnom, orvoshoz jártam, így nem volt időm a páromra. Sokszor jött volna hozzám, én pedig elutasító voltam, mondván hogy fáradt lettem a nap végére. Ez 2 hétig így ment. Valahányszor beszéltünk, éreztem rajta a rossz kedvet...majd egy nap azt mondta ő ezt nem bírja így tovább. Alapból érzékeny tipus, én pedig másoknak hiszek és még találkozni sem akarok. Szóval hát...kidobott. =/ Ezután jöttem rá hogy exem tényleg csak kavarni akart nekünk, én a hülye pedig neki hittem. Elrontottam...Nem csak ezzel...Azzal is hogy nem találkoztunk párommal.:( Azóta nem beszél velem, ill. egyszer a fejemhez vágta hogy én nem szerettem őt...Fájt. Fáj az egész mert tudom hol rontottam el, bánom de nem csinálhatom vissza. Ő mással van... Nagyon rossz érzés. Beszélnék vele, de nem válaszol ha üzenetet írok neki. Semmi életjelet nem ad magáról számomra. Nem tudom mit tehetnék. Nem szeretném elválasztani a lánytól akivel van, mégis szeretnék beszélni vele, tudni róla... Legalább néha megkérdezni hogy van vagy valami... Eléggé magamba vagyok zuhanva, nem tudom mit kellene tennem. Csak azt tudom hogy szeretem és jó lenne néha beszélni vele, a történtek ellenére. Szeretném neki elmondani hogy sajnálom ha megbántottam, stb... Szerintetek mit csináljak? Mi lenne a helyes megoldás? Volt aki azt mondta menjek el arra a szórakozóhelyre ahová barátnője nélkül szokott járni, haveri társasággal...és ott próbáljam vele megbeszélni ezeket. Ti mit gondoltok erről? Köszönöm hogy elolvastátok ezt a hosszú storyt és előre is köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 25. 16:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ne csinálj semmit, amikor vele voltál akkor kellett volna csinálni, akkor nem érdekelt meg másoknak hittél inkább, így keresett egy olyan lányt aki megbecsüli, ezt már elszúrtad.

21f

2011. máj. 25. 16:14
 2/15 A kérdező kommentje:

Elnézést, elírtam:

*utazgatnom...

2011. máj. 25. 16:14
 3/15 A kérdező kommentje:

igen, tudom hogy hibáztam.:( de szeretném vele megbeszélni, legalább 1x. egyáltalán nem ilyen vagyokr, ahogyan ebben a kapcsolatban viselkedtem...elcsesztem.=/

volt olyan barátnője aki szinte minden sráccal megcsalta bulikon, hazudozott neki, stb...vele mégis beszél néha. velem pedig nem. pedig csak elszeretném mondani neki hogy sajnálom és ne haragudjon rám...

2011. máj. 25. 16:17
 4/15 anonim ***** válasza:
ASD el magad!-.-"
 5/15 A kérdező kommentje:
-r
 6/15 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat...
2011. máj. 25. 16:18
 7/15 anonim ***** válasza:
Mondanám hogy kolduld magad vissza de ha nem érdekli akkor csak integethetsz neki.
2011. máj. 25. 16:23
 8/15 A kérdező kommentje:
igaz...=/
2011. máj. 25. 16:24
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem tehetsz semmit, már elrontottad, ezért ilyen éretlenül nem kell pasizni, először gondolkodni kell aztán cselekedni.Remélem tanulsz ebből és máskor nem csinálsz ilyet.
2011. máj. 25. 16:26
 10/15 A kérdező kommentje:
hát azt hiszem ebből egy életre megtanultam...
2011. máj. 25. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!