Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy helyes fiú flörtöl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy helyes fiú flörtöl velem, meg nézeget végig, akkor miért csak az jut eszembe, hogy "na jól van"?

Figyelt kérdés

Szóval nem lepődök meg,nem izgat különösebben...

Régebben mindig szerettem volna ilyesmit,de nem tetszettem a fiúknak szerintem,mostanában meg fordult a kocka,és megkaptam,amit akartam,de nem vagyok odáig meg vissza ettől az élménytől.Miért van ez?

2011. máj. 25. 13:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De jó,egy poéta is válaszolt nekem.
2011. máj. 25. 14:32
 12/13 anonim ***** válasza:
lehet az lenne a megoldás hogy keress egy pasit és te szedd fel ha sikerül, én pasi vagyok és szerettem mindig ha a lányok szednek fel, keress egy fiut és próbáld az eszeddel és nem a testeddel csak felszedni meglátod megváltozik a világ a szemed előtt
2011. máj. 25. 15:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha sorra jönnek a srácok, akkor úgy gondolhatod, hogy az érdeklődésük a te sikered. Ami részben igaz is, de lássuk be, egy fiatal lánytól nem túl nagy teljesítmény egy srác érdeklődését felkelteni.

A lányok hajlamosak úgy értékelni a közeledést, hogy "ennek is tetszettem". De ez csak annyit jelent, hogy meg szeretett volna ismerni ill. egy éjszakára kipróbált volna. Lehet, hogy 5 perc beszélgetés után elmenekülne. Erre gondoltam.

2011. máj. 25. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!