Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy helyes fiú flörtöl velem, meg nézeget végig, akkor miért csak az jut eszembe, hogy "na jól van"?
Szóval nem lepődök meg,nem izgat különösebben...
Régebben mindig szerettem volna ilyesmit,de nem tetszettem a fiúknak szerintem,mostanában meg fordult a kocka,és megkaptam,amit akartam,de nem vagyok odáig meg vissza ettől az élménytől.Miért van ez?
Ez kb. olyan, mint hogy régebben nem bírtam megszólítani egy lányt sem. Most elég, ha két emeletet liftezünk és már beszélgetek is vele.
Viszont ha tényleg tetszik egy lány vagy komoly dolgokat említenék meg, akkor akadozik a hangom. Neked sem elég már egy egyszerű, helyes fiú.
Viszont könnyen túlértékelheted magad.
Akkor miért írtad ki a kérdést?
Arra gondoltam, hogy lehet, hogy tartalmasabb dolgokra (pl. rendes párkapcsolat) vágysz, és nem arra, hogy hogy a helyes fiúk csak flörtölgessenek és nézegessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!