Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy helyes fiú flörtöl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy helyes fiú flörtöl velem, meg nézeget végig, akkor miért csak az jut eszembe, hogy "na jól van"?

Figyelt kérdés

Szóval nem lepődök meg,nem izgat különösebben...

Régebben mindig szerettem volna ilyesmit,de nem tetszettem a fiúknak szerintem,mostanában meg fordult a kocka,és megkaptam,amit akartam,de nem vagyok odáig meg vissza ettől az élménytől.Miért van ez?

2011. máj. 25. 13:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezek szerint mégsem ezt szeretted volna igazán, hanem pl. azt hogy foglalkozzanak veled a fiúk. Nem lehet, hogy így van?
2011. máj. 25. 13:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Miért szerinted nem ugyanazt jelenti,hogy foglalkoznak velem meg hogy tetszem nekik?
2011. máj. 25. 13:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Megjött az önbizalmad. Ez jó. De csak addig lesz neked közömbös, míg bele nem szeretsz valamelyikbe. Remélem minél előbb és sikeresen.
2011. máj. 25. 13:55
 4/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy te inkább törődésre vágysz.
2011. máj. 25. 13:59
 5/13 A kérdező kommentje:
De jó,hogy mások okosabbak,én meg magamtól nem jövök rá erre.Milyen törődésre vágyok?Mi tartozik ide?
2011. máj. 25. 14:00
 6/13 anonim ***** válasza:

Ez kb. olyan, mint hogy régebben nem bírtam megszólítani egy lányt sem. Most elég, ha két emeletet liftezünk és már beszélgetek is vele.

Viszont ha tényleg tetszik egy lány vagy komoly dolgokat említenék meg, akkor akadozik a hangom. Neked sem elég már egy egyszerű, helyes fiú.

Viszont könnyen túlértékelheted magad.

2011. máj. 25. 14:04
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem is tudom,hogyan is értékelném túl magam?Látom a hiányosságaimat, azokon dolgozom.Szerintem eléggé nagy az önkritikám.
2011. máj. 25. 14:06
 8/13 anonim ***** válasza:

Akkor miért írtad ki a kérdést?

Arra gondoltam, hogy lehet, hogy tartalmasabb dolgokra (pl. rendes párkapcsolat) vágysz, és nem arra, hogy hogy a helyes fiúk csak flörtölgessenek és nézegessenek.

2011. máj. 25. 14:19
 9/13 A kérdező kommentje:
Lehet...na igen.
2011. máj. 25. 14:23
 10/13 anonim ***** válasza:
A vágy intenzívebb,mint a vágy beteljesedése! Persze nem mindíg,főleg ha szeretkezésről va nszó vagy egy pohár vízről....
2011. máj. 25. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!