Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok beszélgetni egy lánnyal (lent)?
Figyelt kérdés
Az van h. szeretnék járni egy lánnyal csak nem vagyok "nagydumás". Külsőre sztem tetszem neki csak eddig 2 szer találkoztunk de sok volt a kínos csend. Ezért azt szeretném kérni h. írjatok konkrét dolgokat amit kerdezhetnek tőle.( 17 vagyok ő 16 de tényleg seitsetek légyszi. Holnap megint talalkozok vele reggel buszon.2011. máj. 24. 20:24
1/2 anonim válasza:
Figyi szerintem felesleges lenne a "szádba adni" kérdéseket mert ha azokkal el is vagy 10 percig utána mi van? Ha összeilletek akkor el tudtok beszélgetni, ha nem akkor nem. Meg kell érteni mert egész életedben nem lehet azt csinálni hogy mindig másoktól kérdezd meg hogy mit mondj a barátnődnek.
De van egy pár tipp:
Ha van olyan dolog ami mindkettőtöket érdekli akkor hajrá.
Egy hobbi vagy honnantudjam...
2/2 A kérdező kommentje:
Igazad van akkor meglátom honlap h. milesz és ha nem hát nem .Keresek mást
2011. máj. 24. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!