Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha én szóba elegyedet egy lánnyal, érzem rajta, hogy nem akar velem beszélgetni?

Figyelt kérdés

Sajnos ezt tapasztalom állandóan. Úgymond csak válaszolgatnak. Nem visznek bele semmi tartalmat, csak minél előbb túl akarnak esni rajtam. Véleményem szerint a beszédstílusommal nincs gond, egyedül az lehet a zavaró, hogy csúnya vagyok.

18/F

2011. febr. 23. 11:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát, akkor rájöttél a dolog nyitjára. Csúnya vagy. De nem baj, Zámbó Dzsiminek is volt felesége.
2011. febr. 23. 11:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Talán mert alapból ez a hozzáállásod, és süt rólad az önbizalomhiány...

Ha nem szereted magad, miért várod el, hogy mások szeressenek?

2011. febr. 23. 11:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem várok én el semmit, de ezzel aztán méginkább megtapossák a csajok az amúgy is csekély önbizalmamat. Lassan már hozzájuk se merek szólni.
2011. febr. 23. 11:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Az önbizalom csodákra képes!

El tudom hitetni a pirosról, hogy kék. (Ilyenkor kicsi őrültnek néznek...)

Mentem már beleset után csajozni, mikor az mondták nekem, hogy egy ideig emberek közé se menjek. De jó kedvem volt és bejött.

Nagyon fontos, hogy hogyan nézel ki. De nem az számít, hogy fényképen milyen vagy.

Beszélgetésben spontán vagyok, nem tudom mit csinálok jól. :-)

2011. febr. 23. 12:03
 5/10 anonim ***** válasza:

"Nagyon fontos, hogy hogyan nézel ki. De nem az számít, hogy fényképen milyen vagy.

Beszélgetésben spontán vagyok, nem tudom mit csinálok jól. :-)"

A fizetésed, vagy apád jövedelme, azt csinálod jól. Nem?

2011. febr. 23. 13:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Zseton az van, de nem fogom verni a nyálam a lóvéra, mert nem olyan típusú vagyok.
2011. febr. 23. 13:39
 7/10 anonim ***** válasza:

13:33!

Semmit nem értesz!

Nem akartam belemenni olyan részletekbe, hogy hogyan kell terelni a beszélgetést, mert nem tudatosan teszem. Nincsenek sémáim. Viszont fel tudok tenni ezer kérdést egy lánynak, s ebből válogatok hirtelen. A pénz csak az önbizalom növelésére jó. Apám nem él.

2011. febr. 23. 13:58
 8/10 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:58"

Dumálni mindenki tud, főleg p1nákkal. Az olyan mintha egy óvodás gyerekkel beszélgetnél, ugyanazon a szinten vannak.

Tapasztalatból tudjuk hogy a pénzre mennek, az "önbizalom" csak szöveg. Lehetsz akármekkora partyarc, ha nincs lé nincs p1na. Próbáld csak meg egyszer gyalogosan, 2000HUF-os kerettel. És nem kell a szöveg hogy ne a szépségkirálynőkkel próbálkozzunk, MIND ilyen. AZ hogy MENNYI pénzt akar az már részletkérdés.

2011. febr. 24. 16:20
 9/10 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:20"

El vagy tévedve, p1nákkal nem beszélgetni kell! Azokra lányokra, nőkre akik engem érdekelne viszont erősen dehonesztáló az általad használt szó. Nem vagyok partyarc. Akkor fontos a dagadó zseb, ha rusnya vagy és ostoba. Nem árt, ha a templom egere szegényebb nálad, de ha tudsz valamit felmutatni, akkor a pénz mellékes.

2011. febr. 24. 19:36
 10/10 anonim ***** válasza:

"Akkor fontos a dagadó zseb, ha rusnya vagy és ostoba. Nem árt, ha a templom egere szegényebb nálad, de ha tudsz valamit felmutatni, akkor a pénz mellékes."

...és az északi szél becsukta a mesekönyvet!

2011. febr. 25. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!