Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mihez kezdjek, tényleg én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek, tényleg én rontottam volna el? :S

Figyelt kérdés

Elmesélem röviden történetemet: 2 hónapja ismerjük egymást. Már voltam nála is, lehet, hogy kicsit ez gyors döntés volt, de nem bántam meg. Megismertem anyukáját is, kedves, aranyos! :)

Eljött az a nap, amikor este haza kellett hoznia. Akkor rájöttem, hogy fura nélküle, hiányzott, hogy nem szuszog mellettem! Ekkor még minden rendben volt. Még másnap is.

Azon a hétvégén nagyon rossz hangulatom volt, minden összejött.. :( "Írta, hogy nemtududunk beszélgetni, kérdezte, hogy milyen napom volt, és reméli minden ok velem, hiányzom neki és h szeret..." Válaszoltam neki, hogy 2 napja rossz napom van :( beleértve az iskolaundoromat :), és h vártam h beszéljünk, de semmi gond h nem tud jönni, ráadásul hiányzik is... és még írtam, h semmi sem ok most."

Keresett hétközben is msn-en, de én sajnos nem voltam netközelben, mert koleszon sajna nincs nekem :(

Ezután mintha elszakadt volna a kötél :( Kerestem őt sms-en is! De sajna ő nem reagált rá, nem irt vissza. Később írtam neki mail-t is, a fura h el sem olvasta, pedig már egy hete irtam! :( Vmelyik nap észrevettem őt msn-en, irtam neki, se szó se beszéd, lelépett róla! :(((

Mivel rontottam el ezt az egészet, azzal h semmi sem ok?? Magára vette volna a kapcsolatra?? Már teljesen nem értem, tanácstalan vagyok!

Viszont én nem akarom elveszíteni őt, hiányzik nagyon és azt hiszem beleszerettem!

Most mitévő legyek, tényleg én rontottam el??? :S

23/L

2009. márc. 15. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy elrontottad volna... nincs valami közös ismerősötök, aki tud róla valamit?? ez így elég fura...
2009. márc. 15. 18:09
 2/8 A kérdező kommentje:

Az anyukája :)

De sajna, nem kapok választ, mert már kérdeztem, hogy mi van a fiával, mert majdnem kéthete nem jelentkezik, nemtudok rola semmit. Nemtudom mit jelent ez, aggódom érte!

2009. márc. 15. 18:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg felhívni, akár rejtett számmal is, hátha úgy felveszi és megtudjátok beszélni... Én drukkolok :)
2009. márc. 15. 18:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem említteni, hogy próbáltam hivni rejtetten is 2x és rendesen is, megakartam volna beszélni, de ez sem sikerült.. Nem vette fel sehogy sem a telt :(((

Köszi a drukkolást :)

2009. márc. 15. 18:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, h neki is közbejött vmi. Keress más megoldást. Ne személyesen próbáld, már úgy értem, h ne a saját címén, saját telefonján, saját íméljén keresd, hanem vmi olyan helyen, ahol tudod, h elérheted, vagy keresd föl egyik jó barátját, vagy rokonját, vagy valakit, akivel gyakrabban találkozik, vagy telefonálj be a rádióba, amit ő is hallgat, vagy üzenj neki valamiféle váratlan módon, úgymond vedd filmesre! :) Ha nem történt komolyabb baja (kórház, vagy ilyesmi, amiről azért sztem tudnál), akkor próbáld meg máshogy elérni. Tényleg elképzelhető, h magára vette az sms-ed... (22/L)
2009. márc. 15. 19:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Hagytam magam, hogy boldog legyek és tessék tönkrement, csak sírok, sírok és sírok, de én is tönkremegyek...
2009. márc. 15. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel, ne hagyd el magad! Jelen pillanatban az én helyzetem sem túl rózsás, fogalmam sincs mit hozhat számomra a jövő. Én szeretem a barátnőmet, ő viszont megrendült az érzéseiben, nem tudjuk, hogyan tovább. Ugyan minden nap találkozunk (egy suliba járunk), de rettentő rossz a tehetetlenség, hogy hiába van közel, valójában nagyon messze van. A két szituáció nem egészen ugyanaz, ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy nagyon meghatott a történeted, és remélem, hogy rendbe jönnek a dolgok!

Ne hagyd el magadat, küzdj, a föld 6 milliárd embere közül sikerült kifognod őt, akit képes vagy Szeretni, ne hagyd, hogy elsuhanjon előled!

18/F

2009. márc. 15. 21:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Bár én nem hiszem, h ez most helyre jönne... Érzem :(((
2009. márc. 15. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!