Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek, tényleg én rontottam volna el? :S
Elmesélem röviden történetemet: 2 hónapja ismerjük egymást. Már voltam nála is, lehet, hogy kicsit ez gyors döntés volt, de nem bántam meg. Megismertem anyukáját is, kedves, aranyos! :)
Eljött az a nap, amikor este haza kellett hoznia. Akkor rájöttem, hogy fura nélküle, hiányzott, hogy nem szuszog mellettem! Ekkor még minden rendben volt. Még másnap is.
Azon a hétvégén nagyon rossz hangulatom volt, minden összejött.. :( "Írta, hogy nemtududunk beszélgetni, kérdezte, hogy milyen napom volt, és reméli minden ok velem, hiányzom neki és h szeret..." Válaszoltam neki, hogy 2 napja rossz napom van :( beleértve az iskolaundoromat :), és h vártam h beszéljünk, de semmi gond h nem tud jönni, ráadásul hiányzik is... és még írtam, h semmi sem ok most."
Keresett hétközben is msn-en, de én sajnos nem voltam netközelben, mert koleszon sajna nincs nekem :(
Ezután mintha elszakadt volna a kötél :( Kerestem őt sms-en is! De sajna ő nem reagált rá, nem irt vissza. Később írtam neki mail-t is, a fura h el sem olvasta, pedig már egy hete irtam! :( Vmelyik nap észrevettem őt msn-en, irtam neki, se szó se beszéd, lelépett róla! :(((
Mivel rontottam el ezt az egészet, azzal h semmi sem ok?? Magára vette volna a kapcsolatra?? Már teljesen nem értem, tanácstalan vagyok!
Viszont én nem akarom elveszíteni őt, hiányzik nagyon és azt hiszem beleszerettem!
Most mitévő legyek, tényleg én rontottam el??? :S
23/L
Az anyukája :)
De sajna, nem kapok választ, mert már kérdeztem, hogy mi van a fiával, mert majdnem kéthete nem jelentkezik, nemtudok rola semmit. Nemtudom mit jelent ez, aggódom érte!
Azt elfelejtettem említteni, hogy próbáltam hivni rejtetten is 2x és rendesen is, megakartam volna beszélni, de ez sem sikerült.. Nem vette fel sehogy sem a telt :(((
Köszi a drukkolást :)
Fel a fejjel, ne hagyd el magad! Jelen pillanatban az én helyzetem sem túl rózsás, fogalmam sincs mit hozhat számomra a jövő. Én szeretem a barátnőmet, ő viszont megrendült az érzéseiben, nem tudjuk, hogyan tovább. Ugyan minden nap találkozunk (egy suliba járunk), de rettentő rossz a tehetetlenség, hogy hiába van közel, valójában nagyon messze van. A két szituáció nem egészen ugyanaz, ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy nagyon meghatott a történeted, és remélem, hogy rendbe jönnek a dolgok!
Ne hagyd el magadat, küzdj, a föld 6 milliárd embere közül sikerült kifognod őt, akit képes vagy Szeretni, ne hagyd, hogy elsuhanjon előled!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!