Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak 16 éves vagyok és egy néger barátom van, mindent megteszek neki minden téren és a barátai csak szexuálisan próbálnak közeledni hozzám, lehet, hogy a pasim elmondja a közös dolgainkat?
Kérdező, ne beszélj már itt értelemről, amikor sikerült Magyarországot külön írnod és annyira korlátolt és egyben retardált is vagy, hogy a cinizmust sem véled felfedezni az írásomban.Képzeld, nem komolyan gondoltam, hogy elégetnek az előemberek!Jééé, mik vannak, ugye?
Igényesség 0
Értelem 0
Szimpátia -100
Ez vagy, kérdező!
Egy tiszavirág is örök életű hozzád képest...
Színtől függetlenül, nemigen kéne találkoznod a barátaival, akik nyilvánvalóan nem tisztelnek, sem mint nőt/lányt, sem mint a haverjuk barátnőjét, nekik te tabu kellene, hogy legyél. Szerintem még lehet ebből bajod. Jobb esetben kihasználnak, rosszabb esetben... azt inkább hagyjuk.
Valami oka biztos van, hogy úgy gondolják, hogy közeledhetnek, vagy te viselkedsz félreérthetően, vagy a barátod kibeszél. Miért nem kérdezed meg tőle? Ha így van, talán őt is hanyagolni kéne inkább.
ma 14:08
Egyszerü a dolog! Gondolom a kedves barátja már elhiresztelte hogy 21cm alatt nem szereti a brét..igy akad jelentkezö,mivel kapizsgálják hogy szexális játékokat keress a hölgy..
Nekem is volt fekete pasim es nem a merete miatt v a borszine miatt,egyszeruen megtetszett a felfogasa,a gondolkodasmodja,a termeszete...nem ertem azokat akik elitelik azt akinek fekete parja van,engem is eliteltek meg a barataim is de aztan rajottek h hujeseg itelkezni csak azert mert fekete o is csak ember...a kerdesedre valaszolva tuti h elmondja,amugy a pasik is szeretnek pletykalni pont mint a csajok,te is vmilyen szinten a baratnoddel biztos kibeszelitek az intim dolgokat es persze o is ezt teszi...a barataival meg elkene beszelgetned sztem kerdezz ra h miert is akarnak megfektetni mert nem tisztelnek h a haverjuk baratnoje vagy...de lehet h te viselkedsz ugy h provokalod oket akaratlanul is...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!