Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak 16 éves vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak 16 éves vagyok és egy néger barátom van, mindent megteszek neki minden téren és a barátai csak szexuálisan próbálnak közeledni hozzám, lehet, hogy a pasim elmondja a közös dolgainkat?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 17:25
1 2 3 4
 21/31 PANZERGENERAL válasza:
39%
Én nem értem a mai világot, mindenki mindenkivel lefekszik, semmi igényesség... amugy semmi elvárásod nincs pasi ügyben? én személy szerint csak fehér nővel kezdenék, és azzal se akármilyennel... nem értem az ilyen lányokat akik csak a méretre mennek, ha meg a niggerekre buksz,...háát.. mit is mondjak....inkább ne keverjük a rasszokat,en azt mondom... maradjanak csak Afrikában, egy magyar lány legyen igényes, es ne kezdjen egy ilyen szélesszájú, laposorrú, majomarcú..........-val.
2011. máj. 25. 19:30
 22/31 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező, ne beszélj már itt értelemről, amikor sikerült Magyarországot külön írnod és annyira korlátolt és egyben retardált is vagy, hogy a cinizmust sem véled felfedezni az írásomban.Képzeld, nem komolyan gondoltam, hogy elégetnek az előemberek!Jééé, mik vannak, ugye?

Igényesség 0

Értelem 0

Szimpátia -100

Ez vagy, kérdező!

Egy tiszavirág is örök életű hozzád képest...

2011. máj. 25. 19:56
 23/31 anonim ***** válasza:
82%

Színtől függetlenül, nemigen kéne találkoznod a barátaival, akik nyilvánvalóan nem tisztelnek, sem mint nőt/lányt, sem mint a haverjuk barátnőjét, nekik te tabu kellene, hogy legyél. Szerintem még lehet ebből bajod. Jobb esetben kihasználnak, rosszabb esetben... azt inkább hagyjuk.

Valami oka biztos van, hogy úgy gondolják, hogy közeledhetnek, vagy te viselkedsz félreérthetően, vagy a barátod kibeszél. Miért nem kérdezed meg tőle? Ha így van, talán őt is hanyagolni kéne inkább.

2011. máj. 26. 14:08
 24/31 anonim ***** válasza:
23/L voltam
2011. máj. 26. 14:08
 25/31 anonim ***** válasza:

ma 14:08

Egyszerü a dolog! Gondolom a kedves barátja már elhiresztelte hogy 21cm alatt nem szereti a brét..igy akad jelentkezö,mivel kapizsgálják hogy szexális játékokat keress a hölgy..

2011. máj. 26. 15:51
 26/31 anonim ***** válasza:
2011. máj. 26. 15:52
 27/31 anonim ***** válasza:
57%
Embeeeer, hogy ti mekkora egy köcsögök vagytok hallod...hogy lehettek ekkora kretének...És mit kell itt diszkriminálni a másikat...Nincs semmi baj abban, hogyha fekák tetszenek neki és ők is ugyan olyan emberek mint mi!!!Egyébként nekem is bejön néhány fekete :D :P de térjünk a lényegre: Lehet, hogy elmondja a dolgaitokat másoknak is...de próbáld megmondani a barátainak, hogy ne közeledjenek szexuállisan mert te a barátodat szereted(ha minden igaz)Beszélgess el velük, talán megértik.
2011. jún. 25. 23:43
 28/31 anonim ***** válasza:
6%
Nekem nincs semmi bajom a fekákkal, de mire ezt a választ leírtad, azóta már vagy 100x meghúzták a csajt a pasija barátai. Lehet, hogy a pasija le van maradva hozzájuk képest.
2011. jún. 27. 22:04
 29/31 anonim válasza:
95%

Nekem is volt fekete pasim es nem a merete miatt v a borszine miatt,egyszeruen megtetszett a felfogasa,a gondolkodasmodja,a termeszete...nem ertem azokat akik elitelik azt akinek fekete parja van,engem is eliteltek meg a barataim is de aztan rajottek h hujeseg itelkezni csak azert mert fekete o is csak ember...a kerdesedre valaszolva tuti h elmondja,amugy a pasik is szeretnek pletykalni pont mint a csajok,te is vmilyen szinten a baratnoddel biztos kibeszelitek az intim dolgokat es persze o is ezt teszi...a barataival meg elkene beszelgetned sztem kerdezz ra h miert is akarnak megfektetni mert nem tisztelnek h a haverjuk baratnoje vagy...de lehet h te viselkedsz ugy h provokalod oket akaratlanul is...

22/L

2011. aug. 23. 10:32
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha nagy bré kell, olyan nem csak majmoknak van ám...
2013. okt. 25. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!