Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak 16 éves vagyok és egy néger barátom van, mindent megteszek neki minden téren és a barátai csak szexuálisan próbálnak közeledni hozzám, lehet, hogy a pasim elmondja a közös dolgainkat?
nem tudnál vele mit kezdeni?:D az szép! xD pedig megsúgom, hogy ha kirak a barátod nem biztos, hogy rögtön egy 20 centis adottsággal rendelkező fiút fogsz ki :D és elég gáz lenne neki azt mondani 16 évesen, hogy bocs szét vagyok d..va nem vagy elég jó.
Most jót röhögtem köszi kérdező :D:D:D:D:D:D
"15-16 cm-el nem nagyon tudnék mit kezdeni"
Ez valamilyen szinten a szegénységi bizonyítványod így 16 évesen.
Eléggé ribis, ha 15-16cm-errel nem tudsz mit kezdeni. Az előttem szólóknak igazuk van nagyon is. Én most nem tudlak sajnálni a leírtak miatt. Amúgy meg 100%, hogy elmondja, hogy mit művelt veled, s a társai azt hiszik, hogy könnyen kapható vagy (vagy nem is csak hiszik..)
Milyen út a kedvenced? :)
:DDDDDDDDDD
Remélem az ebolás niggerek jól szétkúrnak, aztán egy törzsi szertartás részeként elégetnek.
Amúgy szomorú vagyok, hogy vannak ilyen lányok is...
Apud különben mit szól hozzá?Ha még nem tagadtak ki a családból...
1.csak azért mert egy néger fiúval járok aki itt született Magyar országon tök normális apával és anyával azért egy ribanc vagyok...igen kijön az értelem ,úgy dobálózunk a szavakkal, hogy fogalmunk nincs a jelentésével -.-"
2.azért mert 15-216 cm nem tudnék mit kezdeni... egy 21-es utána kéne egy kis idő míg megszoknám, ha ő vette el a szüzességem a 21 centiével ,,nekem az a normális "
3. nem tudom kinek milyenek a szülei de ...úristen ez tényleg nagyon gáz, hogy valaki azt gondolja, hogy elégetnek meg ilyenek ...erre nem tudok mit mondani csak, hogy ÚRISTEN ...a buta emberek -.-
3. nem tagadott ki se apukám se anyukám, mert ismerik a gyerek szüleit és teljesen normális nevelést kapott, soha nem ütne meg nőt pl se a pasim apja se a pasim, és a szüleimnek csak az számít, hogy boldog legyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!