Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lányok ha volt roma fiúval dolgotok akár többször is, de ti nem vagytok azok (romák, sőt mert én szőke zöld szemű) ha biztos nem derülne ki felvállalnátok később?

Figyelt kérdés
Én még a későbbi roma srácoknak sem árultam el az előzőt. Főleg ne nézzen szajhának, vagy könnyen kaphatónak. De ha soha nem mondom hogy volt roma pasim, és egy előkerül még is, az tuti földindulás nem?
2011. máj. 24. 13:43
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Nem csak szeretnéd hinni hogy volt valakije, hogy nem csak te szarvaztad fel?

És a következő párodnak is megmondod ha megcsalod?

És tényleg olyan általános lenne hogy olyan sok partnere van valakinek. Hát nálunk csak egy dolog miatt bíztos hogy nincs így nálunk magyar lányoknál, mert a többség nem jön össze roma fiúkkal és az összes szomszédos falúval együtt nincs egy tucat magyar fiú sem.

2011. máj. 26. 08:50
 22/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én nem ismertem azt a nőt. Néha megemlítette a nevét és ennyi volt. Én hittem neki. Igazából az utolsó kérdést nem igazán értettem. Tudom nem kellett volna sok mindenkivel, de én már csak ilyen vagyok. Nehezen tudok kikötni egy fiú mellett. De most már nem csalnám meg a párom. Akkor is csak azért csaltam meg, mert ahogy írtam én fiatalnak tartottam akkor még magam komolyabb kapcsolatra. Ezért is tudott ő erről, hogy ne mástól keljen megtudnia.
2011. máj. 26. 17:08
 23/25 A kérdező kommentje:

Nekem semmi bajom veled.

Egy dolog zavar csak, ha egy roma fiúval azért csinálnak meg valamit, mert azt gondolják nem mer szólni, mert fél hogy többé nem kap magyar lányt. És ami szomorú bőven van ilyen. Sajnos.

2011. máj. 26. 17:26
 24/25 anonim ***** válasza:
Értelek végülis. Én nem azért csináltam meg vele ezt. Egy magyar fiúval is ezt csináltam volna. Vagy lehet, hogy most másra gondolunk? :D
2011. máj. 26. 19:06
 25/25 A kérdező kommentje:
Ok egyre gondoltunk. És no para!
2011. máj. 26. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!