Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányok ha volt roma fiúval dolgotok akár többször is, de ti nem vagytok azok (romák, sőt mert én szőke zöld szemű) ha biztos nem derülne ki felvállalnátok később?
15 évesen jöttem össze egy roma fiúval. 5 évig együtt voltunk, de közben nekem voltak mások amit ő nagyon jól tudott. Hiszen ebből sok a barátai voltak. Én nem bántam meg, hogy vele voltam, soha nem féltem tőle, de tény, hogy másokkal elég agresszív volt. A családom nem ismerte őt. Én ismertem a fiú családját nem voltam odáig értük. Igazából semmi baj nem volt velük, kedvesek voltak, de én nem kedveltem őket. A fiú tudta, hogy nem szeretem a családját sokszor mondtam is neki, de őt meg nem zavarta. Nekem a mostani barátaim közül is szinte mindegyik tudja, hogy volt ez a barátom. Nem szoktam letagadni.
25/L
A cigányok dögöljenek ki,Hitler vétett hogy nem őket irtotta ki..még mielőtt a rasszizmussal jönnétek... volt egy barátnőm régen aki felszedett egy cigány faszit..összezördültem a csajjal ,gondolom elmondta a cigó palijának az meg felbuzdulva az ügyön, nem kicsit megvert... pont általános ballagásom előtt,így még részt sem tudtam venni rajta... szóval utálom mindet ,nem tudok jó pofát vágni ahhoz sem, hogy lassan a magyarok kihalnak ez a korcs nép meg elfoglalja Magyarországot...
Válaszra válaszolva,ne ne vállald fel pont azért, amit előttem is írnak. Elítélnek miatta. Mellesleg az én gyerekem kezdene cigánnyal, szobafogságra ítélném és eltiltanám tőle.
NEm az a baj hogy roma nem roma cigány zsidó szerb litván görög mittudomén...
Biztosan megtalálod azt a sukár roma csávót, aki tényleg képes a társadalom elvárásainak megfelelni.De tényleg ritka...sajnos. és erről NEM A MAGYAROK TEHETNEK!( se a zsidók,négerek litvánok szerbek szlovénok stb)
A cigány kisebbség nagy része sajnos képtelen kulturáltan viselkedni és gondolkodni.
Azonban haa kivételt megtalálod hát mi gond lehet belőle?
Ha esélyt teremtünk a közeledésre a kultúrák közt akkor lesz összhang. Apám azt mondja kell nekik fiatalon a szigorú de igazságos következetes férfi. És hát igaz lehet, mert ha felsőoktatásba küldésben nem is lehetne sikeresnek mondani. De bünöző és főleg munka nélkül nem az ő tanítványai közül kerül ki. És miért jó ez? Mert ha most még nincs is sokkal több munka hely ( azért aki vállalkozik iskolatársat szívesen felvesz ), vannak akik alvállalkozóként Pestre járnak és nincs rájuk panasz, mert szegényekre a irreális túlzott elvárásból is panasz lehetne és bélyeget nyomna rájuk.
Nem apám elölt titkolom/titkoltam hogy cigány. Elöle csak hogy szerelmeim voltak. De mindent tisztázok vele ma.
ma 16:39-es írhatnál!!!! Veszélyes amit művelsz. Én nem ítéllek el. Azért írhatnál!
Az te vagy : ma 18:24-as.
Szólok ha nem sváb vagy vagy száz vagy, akkor 2/3 részt még ázsiai is vagy, épp hogy csak europid szinte bíztos.
16:39-es vagyok.
Nyugodtan kérdezz válaszolok bármire. :)
16:39 hát lenne kérdésem hozzád vagy száz.
De nem terhelek hosszan.
Neki is volt más az alatt az öt év alatt?
Miért egy roma fiúval jöttél össze egy "swinger" élet formában? Amikor a cigányoknál nincs jobban hagyomány tisztelő hazánkban, és náluk a legnagyobb szégyen a megcsalás.
Én például azt vettem észtre hogy itthon a vegyes házasságok pont a templomba járó családoknál működnek.
Nem ítélek el, csak nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!