Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vélemények erre a szituációra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények erre a szituációra?

Figyelt kérdés

A sráccal egy bulin ismerkedtem össze, és bár aznap este fel akart magához hívni, kerek perec visszautasítottam. Én lepődtem meg legjobban mikor másnap rám írt FB-on, elkérte a számom és onnantól sms-ekkel bombázott. Pár napra rá randiztunk, étterem, séta. Másnap is este együtt voltunk az ő haveri körével, én cseppet sem bántam, jól éreztem magam és kettesben is tudtunk maradni. Utána majd' egy hétig megint rendszeresen sms-eztünk, persze jöttek a bevágódós dumák mint "várom hogy lássalak" stb.. A fordulat múlt héten volt: szerdán kellett volna találkoznunk, de napközben semmi pontosítást nem írt. Felhívtam, kocsiban volt épp Pest felé, majd visszahív. Ezt meg is tette, mondja, fáradt, alszik mindjárt, de másnap vacsorázzunk együtt.

Kiderült, aznap este a haverjaival bulizott hajnalig a közös törzshelyünkön... (ezt csak később tudtam meg)

Másnap ismét meghiúsult a randi, mert a munkája elhúzódott. Egy számomra felfoghatatlanul körülményes sms-ezés után mégis otthagyta baráti körét a sörözésből, és esti séta/nálam alvás lett a vége (nem szex!). Reggel éreztem rajta, valami nem jó, de próbált kedves lenni (utólag már összeáll...).

Mondta, jövő héten (vagyis ezen a héten) pótlunk, beszélünk. Pár nap ki is maradt sms-ezésből, én sem tudtam, mit gondoljak az önkéntelenül megtudott infó után róla. Tegnap írt rám megint, és én a válaszban szóltam, majd meg szeretnék valamit beszélni. Ő írja vissza hogy jó, miről? Mondom hogy erről, hogy most mi is ez, amiben mi vagyunk, mert nekem hiányzik a beszélgetés. Választ nem kaptam erre az utolsó sms-re.

Ma, mikor már leírtam és lenyugtattam magam, ír éjjel, milyen volt a napom, ő egész nap beteg volt.

Lehet én rontottam el fejben, de már ebben is a kifogást látom. Szerintetek?

Hozzá tartozik, hogy magától még nem hívott fel, de mint a példa is mutatja, néha éjjel is küld sms-t (és nagy lelki békével tudja az enyéimet megválaszolatlanul, lezáratlanul hagyni néha...). Más városban dolgozik, heti pár napot jár az én városomba. Tudom, hogy nehéz ezt az időt megosztani a barátok és a barátnője(???) között, de szerintem meg lehetne oldani. Tudom rossz dolog a "definíciót" sürgetni, de olyan ellentétes a viselkedése néha, hogy jobb tisztázni...

Válaszaitok előre is köszönöm! :)

(kérdéseiteket megelőzvén: huszonévesek vagyunk)

2011. máj. 23. 22:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a(z eddigi) válaszaitokat!

Nem szeretném leláncolni egyáltalán, nem kutakodom utána, ezt is csak véletlen tudtam meg. Mondjuk úgy, inkább a szituáció jött ki rosszul azzal a két elszalasztott randival, és nem érzem (látom), hogy kompenzálni szeretne érte.

Kicsit félreérthetően fogalmaztam: nem hívom állandóan, kb. 3-szor kerestem, mert telefonon egyszerűbb volt (szerintem) lerendezni, mint sms-ben. De ez az állandó üzenetezgetés már nekem is rossz, meg az egész szituáció. Miért nem tudja valaki azt mondani, hogy nem arra vágyom, amire te, és kész...?

2011. máj. 24. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!