Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vélemények erre a szituációra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények erre a szituációra?

Figyelt kérdés

A sráccal egy bulin ismerkedtem össze, és bár aznap este fel akart magához hívni, kerek perec visszautasítottam. Én lepődtem meg legjobban mikor másnap rám írt FB-on, elkérte a számom és onnantól sms-ekkel bombázott. Pár napra rá randiztunk, étterem, séta. Másnap is este együtt voltunk az ő haveri körével, én cseppet sem bántam, jól éreztem magam és kettesben is tudtunk maradni. Utána majd' egy hétig megint rendszeresen sms-eztünk, persze jöttek a bevágódós dumák mint "várom hogy lássalak" stb.. A fordulat múlt héten volt: szerdán kellett volna találkoznunk, de napközben semmi pontosítást nem írt. Felhívtam, kocsiban volt épp Pest felé, majd visszahív. Ezt meg is tette, mondja, fáradt, alszik mindjárt, de másnap vacsorázzunk együtt.

Kiderült, aznap este a haverjaival bulizott hajnalig a közös törzshelyünkön... (ezt csak később tudtam meg)

Másnap ismét meghiúsult a randi, mert a munkája elhúzódott. Egy számomra felfoghatatlanul körülményes sms-ezés után mégis otthagyta baráti körét a sörözésből, és esti séta/nálam alvás lett a vége (nem szex!). Reggel éreztem rajta, valami nem jó, de próbált kedves lenni (utólag már összeáll...).

Mondta, jövő héten (vagyis ezen a héten) pótlunk, beszélünk. Pár nap ki is maradt sms-ezésből, én sem tudtam, mit gondoljak az önkéntelenül megtudott infó után róla. Tegnap írt rám megint, és én a válaszban szóltam, majd meg szeretnék valamit beszélni. Ő írja vissza hogy jó, miről? Mondom hogy erről, hogy most mi is ez, amiben mi vagyunk, mert nekem hiányzik a beszélgetés. Választ nem kaptam erre az utolsó sms-re.

Ma, mikor már leírtam és lenyugtattam magam, ír éjjel, milyen volt a napom, ő egész nap beteg volt.

Lehet én rontottam el fejben, de már ebben is a kifogást látom. Szerintetek?

Hozzá tartozik, hogy magától még nem hívott fel, de mint a példa is mutatja, néha éjjel is küld sms-t (és nagy lelki békével tudja az enyéimet megválaszolatlanul, lezáratlanul hagyni néha...). Más városban dolgozik, heti pár napot jár az én városomba. Tudom, hogy nehéz ezt az időt megosztani a barátok és a barátnője(???) között, de szerintem meg lehetne oldani. Tudom rossz dolog a "definíciót" sürgetni, de olyan ellentétes a viselkedése néha, hogy jobb tisztázni...

Válaszaitok előre is köszönöm! :)

(kérdéseiteket megelőzvén: huszonévesek vagyunk)

2011. máj. 23. 22:22
1 2
 1/11 napietus ***** válasza:
szerintem ne sürgesd, majd kialakul. és én egy darabig nem hívnám, hívjon ő.
2011. máj. 23. 22:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott ezt a Marha Bélát!
2011. máj. 23. 22:29
 3/11 anonim ***** válasza:
2011. máj. 23. 22:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Jártok? Szerintem nem. Akkor meg?

Komolytalan fazonnak tűnik, aki a bugyidba hajtott. Aztán mikor nem jött össze, kicsit udvarolt is.

Azért nincs hozzád láncolva, hogy a [ "közös helyetekre"(!?) ] haverjaival ne mehessen el bulizni....

És 3 hét hajtás után kicsit lankad a kitartása.

Lehet másra vágytok egy kapcsolattól. Te sok-sok mindenre, ő meg csak egyre. Lehet, hogy nincs így. De azért ha nem jártok, ne várd el tőle, hogy úgy viselkedjen.

Persze ha valamit félreértettem, kérlek szóljál..

2011. máj. 23. 22:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

megijeszted ezzel a "vallatással"

benne még nem alakult ki kötődés, éli az életét, amit szívesen megoszt veled is, meg a haverokkal is mert mindkét oldalon jól érzi magát

ilyenkor még inkább a haverok felé dől el a mérleg

ezek a dolgok szép lassan alakulnak

de ha te rástartolsz és sürgetni fogod, esetleg válaszút elé állítod, annak nem lesz jó vége

nemhogy te is felhőtlenül élnél, hogy vele is jó legyen, a bnőiddel is, szépen lassan ki fog forrni minden

2011. máj. 23. 23:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg egy szoknyavadászból akarsz 2 hét alatt házikedvencet csinálni? Merész...
2011. máj. 23. 23:02
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

23:01-nek igaza van, de csak 50%-ban. Ez az 50 a fiú része. A tiedet semmibe veszi, így akaratlanul is. Neked másra van szükséged. Ha ez így nem megy, márpedig én ennek semmi értelmét nem látom, akkor nem folytassátok. Rossz ezt most abbahagyni, de esélyt adsz egy másik, jobb kapcsolatnak, és nem húzzátok fölöslegesen egymás idejét. Amugy pedig ez az sms-ezés huszonéves fejjel oké is lenne, de hogy csak ez!? Nekem olybá tűnik, hogy nem akar ő rendes kapcsolatot, hanem csak alkalmakra kellesz neki, vagy épp olyanja van, hogy legyen valaki barátnője.

Ennek így nem lesz jó vége. Pláne az nem tetszik, mikor valaki csak úgy "eltűnik". NA az már gyanús egy kapcsolatban. Azt hiszem tartozunk a másiknak annyival, hogy tudatjuk vele, igen még élek, csak ez meg ez van, és most nem tudunk beszélni. És mindig kifogásokat sem lehet kersni. Előbb-útóbb megúnja az elszenvedő fél. Jobb, ha előbb - töb idő marad másra. 25f

2011. máj. 23. 23:08
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A fent leírtakat erős túlzással SEM nevezném kapcsolatnak...
2011. máj. 23. 23:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Barátnője? Te nem vagy a barátnője. Beszélni a dolgaitokról? Még nincs is semmi amiről beszélnetek kellene. Ha akar valamit majd közli, ne faggasd mert elüldözöd!

Egyébként, ha szexre kellenél neki akkor hamar ráfog unni, hogy nincs szex és tovább áll.

Ha komolyan gondolja, az nem kb. 2 hét fog alatt fog kialakulni hanem szép lassan ne sürgesd!

"Hozzá tartozik, hogy magától még nem hívott fel!" Adhat félelemre okot! Mi lenne, ha nem hívnád? Neki kellene hívnia.

Egyébként ha ilyen tipikus hódító típus akkor elege lesz abból, hogy te már most a kapcsolatról akarsz beszélni mikor még nincs is kapcsolat, hogy te hivogatod, hogy mindig kéznél vagy ha kellesz és mindent elnézel neki...Sztem ezeket nem így kellene csinálnod és legfőkébb ne gondolkozz ennyit még nagyon az elején vagytok (ha lesz belőle valami) élvezned kellene.

2011. máj. 23. 23:14
 10/11 anonim ***** válasza:

jelzem nem járnak. még.

tehát nem kellene úgy kezelni a dolgokat, mintha az egyiknek köze lenne hozzá hol jár, mit csinál a másik

2011. máj. 23. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!