Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám féltékennyé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám féltékennyé tenni egyszer a barátnőm?

Figyelt kérdés
mer ő soha nem féltékeny rám. ha pl azt mondanám hogy más csajokkal megyek bulizni ő azt mondaná ,,okés" és ennyi.. és féltékennyé szeretném már tenni valahogy.
2009. márc. 15. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

de jo buli volt, ket csajjal is smaroltam

az en baratnomnek ilyent mondanek a hatamrol a bort le huzna es be is sozna

2009. márc. 15. 10:13
 2/5 anonim ***** válasza:
énis ilyen vagyok, nem vagyok valami féltékeny típus, de ennek örülnöd kéne!! ha meg féltékeny akkor az a baj!
2009. márc. 15. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem minden kapcsolatban szükséges egy egészséges féltékenység. Az is jelzi, hogy félt és ragaszkodik a párjához, hogy szereti. Ha a párom nem lenne kicsit sem féltékeny, úgy érezném, érdektelen vagyok számára. Szerintem a végtelen hosszú póráz sem az igazi meg a túl rövid sem.

Ilyennel játszani meg hülyeség és veszélyes. Inkább derítsd ki, vajon minden rendben van-e az érzelmeivel. Akár meg is kérdezheted, téged nem zavar, ha más csajokkal vagyok?

2009. márc. 15. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet h dirket engedi túl hosszúra a pórázt mert fél attól h bezár, és tudja h a pasiknak kell egy természetes határ (ahogy a nők is flörtölnek kapcsolat mellett és örülnek ha tetszeleghetnek)

És emiatt féltékeny, csak kizárja, nem mondja el.

vagy fordítva és tényleg olyan típus, és ő is ezt várja tőled.

Különben feltűnő a feltételes mód a kérdésben: azt mondanám, ő azt mondaná...

vagyis mintha még nem lett volna ilyen, csak ahogy őt ismered abból következtetsz.

Akkor menj, bulizz, flörtölj, de ne tovább és éld ki magad.

2009. márc. 15. 10:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam azt alkalmazta: azt mondta elmegy buliba barátokkal,mondom oké, aztán éjjel irogatta vki rámászott épp,nem tudja levakarni,a barátja bnőjét jellemezte külsőre,hihető volt.Aludni se tudtam.Aztán bevallotta kamu...csak féltékennyé akart tenni.
2009. márc. 15. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!