Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elronthat egy kapcsolatot a pénz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elronthat egy kapcsolatot a pénz?

Figyelt kérdés

Van egy srác, nagyon jól kijövünk, egyelőre csak flörtölgetünk, de szeretnénk komoly kapcsolatot egymással.

Mi anyagilag jobban állunk (bár ők laknak családi házban..mi panelben...), ez alatt azt értem, hogy korlátlan internet, autó, ha kell pénz kérek és adnak, ritkán mondják azt, hogy erre most nincs pénz. A srácnál sajnos nem így van, komoly házimunkát kell végeznie, ha pénzt akar kapni, dolgozni nem mehet, csak nyáron, mert tanul még (én is). Tönkretehetné ez a kapcsolatunkat, ha legtöbbször mondjuk nálunk lennénk, ennénk, én hívnám meg őt 1-2 helyre és én "drágább" ajándékot vennék neki? Engem nem zavar, hogy nem tud méregdrága étterembe elvinni vacsorázni, meg nem költ rám több ezer forintot, de sem a szüleim, sem a srác szülei nem néznék jó szemmel. A találkozásokat eleinte vagy a suliban oldanánk meg, vagy ha én megyek hozzájuk, mert a srácnak nincs bérlete, és sokat kellene gyalogolnia, hogy eljöjjön hozzánk. Hagyjam a srácot, vagy ennek ellenére lehet jó a kapcsolatunk?

(egy sráccal már tönkrement a kapcsolatunk a pénz miatt, mert rengeteget költöttünk rá, ő meg az egy tizedét sem, pedig ő megtehette volna! Ez annyit jelent, hogy névnapomkor egy szál virágot nem hozott, nőnapra sem, szülinapomra egy minimális ajándékot kaptam.)

2009. márc. 15. 08:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Ugye tudod,hogy egy férfinak az megalázó,hogy a nő fizet??És főleg mindig.Legalább felesben kéne megoldani.Vagy úgy,hogy odaadod a pénztárcád,hogy ebből fizess.És nem kell drágább ajándék,mert minek??Olyat vegyél,amit viszonozni tud,Apróság és a szeretetről szóljon,ne az áráról.
2009. márc. 15. 15:28
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

Nem kell megsértődni, mi segíteni akartunk, és ha többen is úgy érezzük, hogy Neked, és szüleidnek is titkos óhajotok, hogy egy hasonló anyagi helyzetű fiú kerüljön a látótérbe, akkor ez van és kész.

Ismered azt a régi népdalt, hogy " Kunyhóban is van szerelem, nem csak palotában?

Kívánom, hogy Neked is legyen szerelem is ne csak money!

2009. márc. 15. 17:46
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Pénz, szerelem jó ha együtt jár... tapasztalatból beszélek, mai világban a pénz dominál a párkapcsolatokban... tudsz valamit csinálni? nem!
2009. márc. 15. 19:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

A kérdésed valóban jogos, és nagyon óvatosan kell kezelni ezt a témát. De mivel egy kapcsolat elején tartasz, szerintem van remény arra, hogy nem lesz gond ebből. Csak mindig figyelned kell arra, hogy ne adj többet, mint amit kapsz, nem azért mert nem szeretnél, hanem azért hogy a férfi ne érezze rosszul magát. Ha egy pasit nem a nő pénztárcája érdekli, akkor igenis ő szeretne örömet okozni neked azzal, hogy meglep apróságokkal. A férfi kezdeményez, ő hív meg (legalábbis az elején) Szerintem neked teljesen mindegy mi a program, csak együtt legyetek :) úgyhogy nem kell olyan programot javasolni, ami pénzbe kerül. Persze te is vehetsz mozijegyet, de csak ritkán.

Mondjuk az is igaz, hogy még tanultok és nagyon fiatalok vagytok, úgyhogy nem is érezheti, hogy anyagi felelősséggel tartozik feléd, úgyhogy ez könnyebbség. Az hogy nálatok vacsorázik, vagy ebédel, az szerintem egyáltalán nem érdekes, hacsak nem a szüleid ezt szóvá teszik, de nem hinném.

Lényeg az, hogy éreztetni kell vele, hogy nagyon fontos neked és hogy számítasz rá, például kérsz tőle apróbb szívességeket, mondjuk hozza be a kocsiból a csomagokat, vagy segítsen neked valami sulis feladatban, ha van amihez ért. akkor azt fogja érezni, hogy örömet tud neked szerezni pénz nélkül is.

Az hogy nincs bérlete, ne érdekeljen, ha látni akar, megoldja. van pl bicikli is. de neked nem szabad szóba hozni, hogy ő valamit nem tehet meg, mert nincs rá pénze. Ha olyan programra szeretnél menni, ami sokba kerül, akkor menj valamelyik barátnőddel, vagy hagyd ki a programot. persze kérdezd meg előtte, hogy szeretne-e menni ő is.

Sajnos tapasztalatom szerint az az érzés hogy a barátnője több mindent vesz neki és sokkal többet költ kettőjükre a férfiak számára kb olyan, mint egy nő számára ha a barátja egy másik nőt bámul feltűnően. Bár ez most jutott eszembe, nem biztos hogy így van :)

Azért szurkolok :) Ha van kérdésed küldhetsz nekem privát emailt is nyugodtan. Egyébként 30 éves nő vagyok.

2009. márc. 28. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem itt az emberek nagyrésze inkább lehurrogja a lányt minthogy segítenének neki. Ajándékot lehet adni úgy is, hogy nem költesz rá. Például elmentek valamerre sétálni, stb. Nekem már az ajándék lenne, ha egy lány ennyire törődni akarna velem:) F17
2010. márc. 26. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!