Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a korosztályomnak nem jövök be egyáltalán, meg a pár évvel idősebbeknek sem akkor összejöjjek egy 30 (5) -40-50 évessel?

Figyelt kérdés

mert sajnos az a roh@dt nagy észrevételem,hogy nem jövök be csak a sokkal idősebbeknek ami fogalmam sincs,hogy miért.. de hát ez van.

Más is van ezzel így?

Ti mit csináltok?

/L

2011. máj. 22. 20:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:
Mit jelent az, hogy sanszos?:)
2011. máj. 22. 21:49
 32/64 A kérdező kommentje:
Nem fogyókúrákkal meg éheztetéssel , nyugi..
2011. máj. 22. 21:49
 33/64 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ugy van ahogy irtad,nem feltétlen pedofilia,hanem 1:kisugárzás,amit egy idösebb észre vesz 2:elképzelhető,hogy adod a lovat az idősebbnek,mondjuk egy szemezéssel.Az első esetnél,még leírnám,hogy a veled egykoruaknak valoszinü nem tetszel (az okot nem tudom),de ez legyen a legnagyobb bajod!
2011. máj. 22. 21:52
 34/64 A kérdező kommentje:

""1:kisugárzás,amit egy idösebb észre vesz 2:elképzelhető,hogy adod a lovat az idősebbnek,mondjuk egy szemezéssel."

Nem nagyon szoktam szemezni velük, általában észrevesznek én meg nem tudom hovatenni ezt

Kisugárzás..talán lehet

"Az első esetnél,még leírnám,hogy a veled egykoruaknak valoszinü nem tetszel (az okot nem tudom)"

A legtöbb korombeli fiú ..hát nem is tudom. Végignéztem több osztályt, de mindegyik ilyen metroszexuális nagymenő fiúnak akar látszani. hogy milyen belül azt csak is ők tudják. Ja az emo fiúkat ki ne hagyjam..

"de ez legyen a legnagyobb bajod!""

Hát, oké , köszi . Neked is.

Csak azért elég unós, hogy nincsen tapasztalatom és hiába akarom nem jön össze

2011. máj. 22. 21:55
 35/64 anonim ***** válasza:
Nekem van,azért írtam.Nem mélyedek bele a női lélekbe,a mai nem tudom minek nevezzem divatba,de tudnod kell az ember,akár fiu akár lány,mindig ember marad,csak ezen megnevezésbe,ki ekkor,ki akkor érik be,de mindenkinél eljön az idő.Gyorsitja a tempot az a tény,ha sokáig negativ esemény veszi körül a még alakuloba levő embert.Na ezt bogozd ki!
2011. máj. 22. 22:11
 36/64 A kérdező kommentje:

Nekem van,azért írtam.Nem mélyedek bele a női lélekbe,a mai nem tudom minek nevezzem divatba,de tudnod kell az ember,akár fiu akár lány,mindig ember marad,csak ezen megnevezésbe,ki ekkor,ki akkor érik be,de mindenkinél eljön az idő.Gyorsitja a tempot az a tény,ha sokáig negativ esemény veszi körül a még alakuloba levő embert.Na ezt bogozd ki!

..

Mid van?

Próbálom kibogozni, de nem áll össze a kép:D Elmondanád hogy értetted ?:)

2011. máj. 22. 22:14
 37/64 anonim ***** válasza:
3x elolvastam,de szerintem ezt még ő se érti XDDDD
2011. máj. 22. 22:26
 38/64 A kérdező kommentje:
Várj..Szóval,hogy ki mennyire lesz érett az attól függ, milyen események veszik körül?
2011. máj. 22. 22:27
 39/64 anonim ***** válasza:
Boldog vagy most? Gondolom nem,ha ezt a problémát kérdezed,hogy miért történik ez veled?Ilyenkor emberi reakcioid vannak,ezért ilyen embert kéne keresned.Az osztálytársaid te minősitetted,valamiért nem tolerálnak téged.Egy idősebb fiu már megnyugodott,kiprobált sok mindent (emberibbé vált) - ilyesmit sugárzol feléjük,ezért figyelnek rád.Persze ez akkor igaz,ha nem betegek (agyilag).Zavaro nekem most ugy felelnem,hogy nem vagyok képbe teljesen felöled,pl milyennek tartod magad kinézetre,de ez csak egy szempont,valoszinü,hogy nem a kinézeted miatt van,amit problémaként felvetettél.Nehéz igy nem ismerve megmondanom neked a tutit.
2011. máj. 22. 22:29
 40/64 A kérdező kommentje:
Válaszoljak ezekre priviben neked?
2011. máj. 22. 22:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!