Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiatalabbaknak (14-17) fáj...

A fiatalabbaknak (14-17) fáj jobban a szüzesség elvesztése vagy az idősebbeknek (18-2? )?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert a tizenévesek mindig azt írják h nekik egyáltalán nem fájt, vagy csak kicsit. És ezt többektől hallottam már a környezetemben is. Nekem 19 évesen volt az első és nagyon fájt. Nektek h volt? Fájt vagy nem? Mennyi idősek voltatok?
2009. jún. 5. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:

én 15 éves voltam akkor és abszolút nem fájt!

De szerintem ez nem kor kérdése."bemelegítés" , előzmények -és fiúfüggő a dolog.HA kor kérdése lenne,akkor szerintem pont fordítva lenne,mert a fiatalok nagyon sok mindent nem tudnak a dologról.Én szerencsés voltam,ráadásul azóta is együtt vagyunk.Mindenkinek hasonlókat kívánok!

17/L

2009. jún. 5. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is 19 voltam és nekem is fájt:S
2009. jún. 5. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is 19 éves voltam, de egyáltalán nem fájt.
2009. jún. 5. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:

16 voltam, nem fájt. Unokatesóm aki akkor asszem 14-15 körül volt, neki pl. rettenetesen fájt.

Egyénfüggő szerintem. :) Meg az is sokat számít, hogy előtte mi járt ott. :P

2009. jún. 5. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre sose fogsz megfelelő választ kapni, egy ember egyszer veszti el a szüzességét. :)
2009. jún. 5. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egyénenként, szituációnként és partnerenként változó. Nem hinném, hogy a kortól függ. Lehet, hogy egy idősebb lánynak idősebb, tapasztaltabb a partnere és akkor nem fáj annyira? Nekem nem fájt, 21 voltam, de párom nem nagyon volt tapasztalt.
2009. jún. 5. 21:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát akkor már én sem értem h van ez!:)

Van ellenpélda is. Köszi a válaszokat!

2009. jún. 6. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!